Eilinen päivä meni melkein kokonaan pihalla. Aurinko paistoi ihanasti ja auringossa oleva lämpömittari näyttikin yli 30 astetta lämmintä. Kyllä se kesä sieltä näimmä vaan tulee viimein. Ellei olisi käynyt yhtään tuuli, olisi oikeasti varmasti ollut ihan hellelukemissa =)

Sain viimein eilen ovi-projektin loppuun. Nyt on ovi hiottu ja maalattu, ja täytyy sanoa, että olen siihen erittäin tyytyväinen! Siitä tuli melkein kuin uusi! Kyllä vaan voi näimmä vanhakin muuttua paljon siitä, kun sen maalaa.

Seuraavaksi täytyy sitten saattaa tuo keinu-projekti valmiiksi. Kyllä nämä tästä pikkuhiljaa valmistuvat. Harmi vain, kun ainakin nuo iltavuoroviikot töissä ovat sellaisia, etten tunnu saavan mitään tälläisiä asioita tehtyä. Tuntuu, etten uskalla mitään aloittaa, kun unohdan kuitenkin ajankulun siinä tohinassa.

Keinu olisi tosiaan sitten seuraavana listalla. Siitä täytyisi kraapia vanhat maalit kunnolla pois. On varmaan 20 vuotta vanha, mutta ihan ehjä. Se on painekyllästettyä puuta, joka on menty maalaamaan. Nyt ajattelimme, että kun saisi maalit pois, niin voisi jonkun "suoja-aineen" siihen iskeä, mutta mikä mahtaisi olla paras ??? Ei maalia, mutta joku sävyttävä juttu kuitenkin ?? Osaako kukaan neuvoa ??

Eilen puhuimme jos tuohon tontin rajalle ostaisi kans muutaman tuijan, kun siitä viime kesänä tien-levennys-touhuissa puita kaadettiin, ja siitä asti on ollut paljon tuulisempi paikka. Jospa ne hieman auttaisivat tuohonkin ongelmaan. Ja olisivat samalla vähän näköesteenäkin.

Kukkamaa vaikuttaa vielä niin kovin tyhjältä. Saas nähdä nouseeko sieltä tänä vuonna mitään, ja jos nousee niin mitä.. Täytyy sitten jälleen rientää varmaan puutarhalta hakemaan. Täällä meillä on sellainen yksi "ilkimys", joka aina kuopii mun sipulit ylös, ja syö ne. Nimittäin FASAANI!!!! En tiedä syökö se ne oikeasti, muistaisin jostain lukeneeni että söisi ???!!!

Nyt täytyy nostaa takapuoli ylös, ja käyttää tämä viimeinenkin vapaapäivä hyödyksi =)

AURINKOISTA

PERJANTAITA!!!

594804.jpg