No, onnistuihan mun laskurit ja linkitykset, jahka tarpeeksi yritin =) Tai itseasiassa se oli taas vaan kiinni siitä, että jaksoin keskittyä ja katsoa vähän, mitä teen. Pääasia, että ovat viimein paikoillaan. Asensin myös kaikenlisäksi tämän aivan ihanan pohjan, jonka löysin tuolta "Tuuliviirin"- sivuilta, kiitoksia Marinellalle vielä =)

Tänään oli töistä vapaa päivä, ja mun piti niin kovin tehdä kaikkia rästiin jääneitä kotitöitä, mutta rästiin ne jäivät vieläkin, kun lähdinkin yllättäen miehen kanssa käymään sellaisen 400 kilsan "lenkin". Hän ajaa siis työkseen, niin koti kuin naapurimaissakin.  Miehellä, kun alkoi 5 viikon sairaloman jälkeen jälleen työt tänään, ja pyysi mua seuraksi käymään yhdellä lenkillä. Huomenna hän sitten jo vaihtaakin taas maata, ja mulla on pitkästä aikaa edessä taas koko viikko yksin, ilman häntä.

Hyvin tässä viiden viikon aikana ehti  tottua siihen, että toinen on tässä vierellä, ja lähellä. Mutta ikinä en varmaan totu siihen poissaolemiseen. Ei ole helppoa nähdä toista n. 15-20 tuntia viikossa ja koittaa sinä aikana saada vielä suhde toimimaan moitteettomasti. Onneksi tässä ei ole sitä kestettävänä enää kuin muutama viikko, ja sitten on edessä vaan kotimaata, ja enemmän yhteisiä hetkiäkin.