Jälleen suurinpirtein elävien kirjoissa.

Maanantaina oli pakko viimein raahautua lääkäriin, kun viikonloppuna iski kamalan flunssan. Ja tuomio olikin aika yllättävä, kun jälkitautina tuli sitten vielä poskiontelontulehdus ja keuhkokuume epäily. Sain rouhekopallisen antibiootteja, ja nyt on ensimmäistä kertaa viikkoon sellainen olo, että jäänkin henkiin.

Aamulla sain kuninkaallisen herätyksen, kun miäs (tuo maailman epäromanttisin yksilö.. =)) tuli kukkakimpun ja ystäväpäiväkortin kanssa herättämään.. Mä olin ihan sanaton, yllättynyt ja johan siinä meinasi taas tihkukytkinkin alkaa valskaamaan =) Kyllä tuli hyvä mieli!!!

Eikä se ruusujen tulo siihen loppunut..

Iltapäivällä, kun poika tuli koulusta, niin hänelläkin oli ruusu mukana, ja kovin miesmäisesti sanottuna sieltä tuli, että törkkäänkö tuon maljakkoon =) heh. Lähikaupassa oli jaettu ruusuja, jokaiselle asiakkaalle.

Ja puolen tunnin päästä siitä, tytär tuli myös ruusun kanssa. Sit mun oli jo pakko nauraa, että kävit vissiin kaupassa. Tytär oli hetken ihan ihmeissään, että mistä voin sen tietää. Selvisihän se, kun hetken selitin. Mutta oli siis kovin ruusujen/kukkien täytteinen ystävänpäivä tänään  @-->-----

Jahas, jos sitten vähän omaa napaa myös;

Tänään on pp 9, enää 5 pitkää päivää olis piinattavana. Olossa nyt ei ole kovinkaan paljon ollut kehumista, ja lisäksi maha ja rinnat ovat jotenkin "oudot", turvoksissa, kipu sillai sätelee ja arat. Se nyt ei kuitenkaan mitään tarkoita/merkitse, enkä osaa sanoa johtuuko nekin vaan tästä pitkällisestä kuumeesta, sairastelusta.