Sitä olisi sitten viimein työpäivä tältä päivältä ohi, ja saa hyvällä omallatunnolla istahtaa sohvan nurkkaan läppärinsä kanssa. 

Nämä iltavuorot ovat välillä raivostuttavia, kun ei kerkiä mitään muuta tekemään kun töitä. Tuntuu, että koko aamupäivä menee vain kytätessä sitä töihin lähtöä, eikä osaa oikein mitään hommia aloittaa edes tekemään sen kellon kyttäyksen lomassa. Ja varsinkin, näin aurinkoisina päivinä, kun tänäänkin, harmittaa istua neljän seinän sisällä koko ilta. Täytyisi kesät aina tehdä varmaan torikauppiaan hommia =)))

Omaa napaa jonkun verran ;

Ei ole sitten menkat alkaneet. Nyt on menossa kp 27 ja kierto on ollu AINA 28, lukuunottamatta viime kuuta, kun ne alkoivat jo kp 26! Eli viimeistään huomennahan niiden pitäisi alkaa.

Mun piti tänään hakea apteekista ne lääkkeet (puregon), mutta sitten aloin miettimään, että enpäs haekkaan, jos sattuukin, etteivät ne menkat alakkaan. Ei taida tuolla apteekissa olla palutusoikeutta, ja ovat sitten sen verran kalliit lääkkeet ettei niitä ihan huvin vuoksi haeta.

Tuo puregon maksaa OIKEASTI!!!  489,91, josta kela korvaa sen 40 % ja itselle se jää sitten maksamaan vielä 284,15 !! Mieletön summa. Se jarrulääke onkin sitten jonkun verran halvempi, siitä jäi itselle maksettavaa muistaakseni reilu satanen..

KALLISTA !!! - .. elämä on =)

Mutta eipä sitä niin voida rahassa mitata, kyllä se on ihan joka pennin arvoistakin. Ja eihän se ole halpaa se lapsen elättäminen ja kasvattaminenkaan.

No, menkkoja odotellessa.. välillä näinkin päin. Tähän saakka olen odottanut ja rukoillut, etteivät ne tulisi. On sekin, että nyt kun oli hoitotauko-kuukausi, niin nyt niitä ei näy..