Jälleen pitkä työpäivä takana, aivan "ihmeellisiä" ihmisiä, tai siis juuri tämä ostohysteria.. Ostetaan ja ostetaan vaikkei mitään periaatteessa tarvittaisi..

Mitä hemmettiä tekee esim. keski-ikäinen ihminen kymmenellä fiskarsin kirveellä ??? Kysynpä vaan..

Oma olo alkaa olla jännittynyt (potenssiin miljoona). Tulee niin elävästi mieleen sama jännitys ja kauhu, mikä oli viime vuonna syövän ja leikkausten suhteen. Olin aina niin kauhuissani, etten saanut syödyksi, en nukutuksi. Lopulta olin niin loppu, ettei siihen ole edes sanoja. Näistä työkiireistä on tosin suuri hyöty, kun kymmenen tuntia päivästä menee pelkästään siihen.

Viimeksi klinikalla mies kertoi näistä mun peloista ja univaikeuksista, ja sieltä tarjottiinkin nukahtamislääkkeitä, mutten halunnut ottaa niitä. Jollen aikuisena ihmisenä pysty nukkumaan, niin sitten valvon!! En uskalla alkaa pelleilemään sellaisten pillereiden kanssa yhtään. Pelkään jääväni niihin heti koukkuun, niin huono nukkuja olen ollut siitä viime vuodesta lähtien.

Viime vuonna taisin oikeasti olla koko vuoden aikana enemmän valveilla, kuin nukkua (muutaman tunnin yössä )! En yksinkertaisesti pystynyt. Ja sitten kun nukuin niin näin painajaisia.  

Mutta kaikesta selvisin hengissä, ja niin varmasti huomisestakin !

Voi, kun se olisi jo ohi..