Kylläpä meni vapaa viikonloppu nopeasti, oikeastaan ihan huomaamatta. Kamala ajatella, että huomenna pitäisi mennä illaksi töihin.

Tänään pistelin jälleen Puregonin ja jarrulääkkeen ja aamulla täytyisi lähteä jälleen ajelemaan klinikalle ja vuorossa olisi sitten se toinen ultra, ja näkee pistelyidensä tulokset. Toivottavasti siellä nyt kuitenkin sitten on jotain tapahtunut, ja ennenkaikkea kasvanut !!! Saas nähdä, selviääkö huomenna se punktio-päiväkin, kun lääkäri viimeksi niin lupaili ja  epäilikin, että se keskiviikon tienoille ajoittuisi.OLEN KAUHUISSANI & PELOISSANI, että miten kestän sen.

Tuo pistäminen käy kyllä jo yllättävän helposti ja kivuttomasti. Kyllä sitä näimmä vaan kaikkeen tottuu ja oppii, kun on "pakko"!! Mieskin jo vitsaili, siitä kun koko vatsanahka on täynnä piikinjälkiä. Sanoi kyllä myös, ettei hänestä koskaan olisi tuohon pistelyyn.. (niinpä niin )

Viimeksi klinikalta tullessa oli puhetta siitä, että miten saan työkuviot ja muut järjestettyä tuon punktiopäivän suhteen, kun siitä tulee kuitenkin sairaslomaa. Mies siinä sitten jotain puhui tuosta sairaslomalla olosta, kun sanoinkin sille sitten, ettei ole olemassa mitään "käteen-veto-lomaa", nauruunhan me purskahdettiin, kun niin hullulta se kuullosti =D

Etova olo on jo hieman hellittänyt eikä vatsakaan ole "ihan" niin arka, ehkä tuo jarrulääke on jotenkin vaikuttanut siihen, en tiedä. Paitsi aina hetki niiden pistosten jälkeen, huomaa pistäneensä. (Enkä tarkoita vatsaläskin kipuja vaan ihan sisällä olevaa kipua ) Kasvukipujahan ne taitaa olla =D

No, huomenna olen paljon viisaampi taas näidenkin asioiden suhteen!!!!