Meillä on miehen kanssa ensimmäistä kertaa varmaan reiluun 1,5 vuoteen "vapaa" ilta, kun teinit ovat (kerrankin) samaan aikaan yökyläilemässä. Täällä me nyhväämme kotona, ja mietimme, kun on niin pirun kolkkoa ja hiljaista. Kyllähän noista teineistä aika usein on jompikumpi yötäkin jossain, mutta yleensä aina jompikumpi kotonakin, ja silloinhan hänellä on täällä aina kaveri yökylässä, joten lapsiluku pysyy vakiona.. =D Eipä osaa näimmä tästäkään enää nauttia, kun on niin tottunut tuohon menoon ja meteliin. Milloin kaikuu karaoke ja milloin muuten vaan kohelletaan..

Image Hosted by ImageShack.us

Eilen illalla vietettiin pojan (14v) kaksistaan "hemmotteluiltaa", hain hänet alkuillasta kevään ekoista jalkkisharkoista, ja kuinka voi teini-ikäisen pojan silmät loistaa niin harkkojen jälkeen (hän on siis ihan urheiluhullu). Voi sitä selitystä. Menimme sen jälkeen käymään hampurilaisilla ja kotimatkalla käytiin vielä vuokraamassa pari leffaa, jotka sitten katsoimme. Oli tosi ihana ilta.

Tyttö tänään viestitteli, kun on kaverillaan ollut jo eilisestä saakka, että onko iskä tullut jo töistä kotiin ja onko kotona illan. Ihmettelin sen kysymyksiä, mutta kyllähän se sieltä sitten selvisi, kun varmisti vaan, että jos hän jää vielä toiseksi yöksi, niin ei äiti joudu olemaan sitten ihan yksin kotona  =D VOI "PIENTÄ" !!!

Image Hosted by ImageShack.us

Kävimme tänään myös katsomassa pikkuista Nestoria, joka kotiutui jo sairaalasta. Hän kasvaa kohisten, ja syö kuin hevonen. Ja on oikea aurinko !!!! Oli ihana päästä hellittelemään ja näkemään pitkästä aikaa. Ihanaa, että heilläkin on viimein murheet ja huolet väistyneet, ja saa keskittyä vain pikkumiehen kasvamiseen ja kehittymiseen.

Image Hosted by ImageShack.us

Näin viime yönä unta, että meillä oli pieni lapsi ja hän nukkui ja tuhisi meidän sängyssä.. Se uni oli niin todellisen tuntuinen, että aamulla kun heräsin, katsoin vaistomaisesti viereeni.. Mulla oli niin jumalattoman tyhjä olo.. Mä OIKEASTI muistin herätessäni sen lapsen tuoksun ja tunsin sen läsnäolon, ja mulle tuli aivan järkyttävän paha mieli ja olo..

Nyt kun nämä lapsettomuushoidot ja kaikki pyörii mielessä 24h, niin tulinpa kalenteria katsoessani huomaamaan, että mä saan tällä kertaa tehdä raskaustestin;

13 pvä JA PERJANTAI

Niin ellei nyt sitten menkat ala ennen sitä.

Ja JOS onnistaisi tällä kertaa, niin laskettu aika olisi 20.12.. Mahtaisko osua jouluaattoon ??? Olisi kyllä maailman paras joululahja =D En muuta tarvisisi !!

Vaikka olishan yhdessä inssissäkin, jos nyt olisi tärpännyt niin laskettuna aikana ollut mun oma syntymäpäivä  =(

Image Hosted by ImageShack.us