Niinhän ne penteleet sitten alkoivat tänään !!

Toisaalta jossain mieleni syövereissä toivoin, että ne olisivat poissa raskauden takia, vaikka testi eilen negaa näyttikin, mutta paskan marjat.. No, päästäänpä sitten edes tässäkin hoidossa alkuun, jospa tästä nyt sitten edes olisi jotain iloakin meille.

Sitä täytyisi sitten alkaa sunnuntaina pistelemään itseään (AARRRGG; jännittää !!)  Huomenna täytyisi muistaa, ennen töihin menoa hakea apteekista ne lääkkeet. Sinnekkin menee sitten se kolme sataa egee =(  En ole vielä uskaltanut hakea niitä, kun jäin odottelemaan tota vuodon alkua.

Ensi viikolla olisi sitten muutaman kerran ajettava klinikalle ultraan, ja sitä seuraavalla viikolla olis punktio ja siirto. JOS kaikki sujuu hyvin ja suunnitelmien mukaan. Eihän sekään niin sanottu ole.

Meillä töissä ei mistään muusta puhutakkaan enää odottamisesta, raskaudesta ja synnytyksistä. Tuntuu, että kaikki (LUE; kolme) on viimeisen puolen vuoden aikana alkaneet odottaa lasta. Kun ensimmäinen on jäänyt töistä pois lomalle, niin seuraavan vatsa alkaa jo pyöristyä näkyvästi.. KÄÄK!  Koita siinä nyt sitten joka päivä hymyillä =)

Olen ollut illan miehelle pahalla päällä, en pahasti, mutta jotenkin vaan kuitenkin, jälleen ja taas ottaa siltikin aivoon, tuo vuodon alku.. Ihan niinkuin se olisi sen syy. En mä mitenkään mökötys-huutamis-raivoomis-asteella ole, enkä meinaa alkaakaan, mutta.. Ottaa vaan päähän, oon pettynyt vaikken oikeastaan mitään odottanutkaan..