Voi, että mä olen aivan poikki.. Nyt istahdin ensimmäisen kerran kahvikuppini kanssa rauhassa sohvalle. Teinit ovat iltatoimillaan ja mies on ollut nukkumassa jo pian kaksi tuntia. Tuli töistä meinaan neljän aikaan iltapäivällä, ja edellisen kerran oli herännyt eilen aamulla, joten oli pikkaisen väsynyt mies.. Kolmevarttia oli koittanut nukkua tienpäällä.

Mulla oli tänään vapaata töistä, ja koko päivän olen siivonnut pihaa, tai oikeastaan siihen on mennyt jo viimeiset kaksi päivää, mutta nyt se on viimein mieleiseni ja ennenkaikkea SIISTI!!!

Sain eilen päähäni alkaa vaihtamaan kukkamaan paikka, koska tuo nykyinen oli sellaisella seinustalla, että siihen paistaa vain hetken aamupäivällä aurinko. Eihän siinä mikään kasva. Olikin sitten hieman suurempi töinen projekti, kuin ensin luulin, nyt sekin viimein valmis. Sitten haravoin koko läänin, ja läydettiin trampoliinillekkin parempi paikka. Ihmeesti nuo teinit jaksavat siitä vieläkin innostua, poika tekee niin hienoja voltteja ja temppuja siinä, että kateeksi välillä käy.

Niin sain viikonloppuna uudenkin projektin taas tuohon pihamaalle, kun saimme sellaisen pihakeinun ( neljänistuttava, missä istutaan vastakkain), vanhahan tuo on kuin taivas, mutta aloitimme pesemään sitä, ja sehän näyttääkin muuttuvan mielettömästi. Kunnon pasun jälkeen se ei kaipaa kuin jonkin kyllästeen pintaan. Mies oli ensin kauhuissaan, mutta on näiden vuosien aikana tainnut oppia jo mun periaatteen; Kyllä meille mahtuu.. =)

Ihan niinkuin sitä tekemistä ei muuten olisi.. Pihasta olisi lähiaikoina tarkoitus kaataa kaksi valtavaa kuusta, kun varjostavat ja likaavat pihaa todella paljon (jospa ensi kevään projekteihin kuuluisi uusi nurmikko, kun kuuset eivät enää ole viemässä maasta ihan kaikkea kasvuvoimaa), terassi pitäisi rakentaa loppuun, kahden eri ulko-oven kunnostuksesta ja maalauksesta olen puhunut, nyt olisi sitten lisänä jo tuo keinu..Mitäs muuta vielä oli ??

Nyt on kyllä painuttava pesulle, ja laittamaan vielä pyykit kuivumaan. Eikähän tämän päivän hommat sitten ole viimein pulkassa.