PP 12 ja KP 27/28..

Menkat tulleet tähän saakka (YHTÄ HOITOKIERTOA LUKUUNOTTAMATTA) aivan kellontarkasti kp 28, eli huomenna koittaa sitten jälleen tämä korkealta ja kovaa- tapahtuma.

Olen koittanut olla mahdollisimman realistinen, koska tuo selkäsärkykin tuossa vaivasi. Tosin se kesti muutaman päivän, ja yleensä se kestää muutaman tunnin, jonka jälkeen vuoto alkaa 100% varmasti, mutta ehkä nuo lugetkin vaikuttavat. Tai siis VAIKUTTAVAT!!!

Olen jo miettinyt seuraavaa IVF;kin, mutta ensin tässä olisi väistämättä ainakin kuukauden tauko, ihan vaan ja ainoastaan rahallisen puolenkin takia; pelkästään tähän ensimmäiseen IVF;n meni omaisuus (Lääkkeet n. 600,- sekä itse hoito karvan vajaa 1000,-)

Ja sitten se vielä suurempi este.. Mies!! Hän oli mukana siinä ensimmäisessä punktiossa, ja niinkuin tiedätte, että vaikka se oli elämäni kamalimpia kokemuksia, niin miehelle se taisi olla vielä rankempaa. Hän pelästyi niin paljon sitä, kuinka minuun sattui. Koitin hänelle kyllä selittää, kuinka kestin viime vuonna syöpään liittyvät leikkauksetkin jne. mutta täytyy myöntää, etten tiedä yhtään mitkä mietteet hänellä on tulevista hoidoista TÄLLÄ hetkellä ??!

Kyllä muakin hirvittää, ja olen paniikissa pelkästään jo koko punktio-ajatuksestakin, mutta kestäisin sen kyllä, jos olisi pakko.. Oikein meidän "onnea", että viidestä munasolusta selvisi vain tämä yksi, ja jos tämä ei onnistu, niin KAIKKI ALKAA TAAS ALUSTA!!!!