PP 9

Väsyttää aivan tolkuttomasti!!! Vaikkakaan sillä ei ole mitään tekemistä tämän piinapäivän vuoksi, vaan syynä ovat koko päivän vieneet pihatyöt, mitä olemme tehneet. Eli minkään valtakunnan "raskausoireita" tai edes pientä merkkiä niistä, ei ole ollut. Olen miettinyt, että olikohan noissa insseissäkin ne oireet vaan jotenkin korvien välissä, vai olivatko ne todellisia ?? Erittäin todellisilta ne ainakin tuntuivat!!

Tiedän, kuitenkin senkin, että ihmisen kroppa ja ennenkaikkea mieli ovat merkillisiä asioita.. Kun oikein tarpeeksi jotain haluaa, niin kai niitä oireitakin onnistuu saamaan. Haluanhan mä nytkin yli kaiken, mutta olenkohan alkanut olemaan liian pettynyt jo näihinkin yrityksiin.

Täytyy sanoa, että tässä vaiheessa piinapäiviä minua on jo alkanut jännittämään ja pelottamaan päivä päivältä enemmän. Yritän koko ajan valmistaa itseäni siihen mahdolliseen negatiiviseen tulokseen, koska oikeasti en enää usko saavani kusemalla raskaustestiin kahta viivaa.. Viime kerralla jo sanoin miehelleni, että viitsisikö hän välillä "hoidella" sen testaus-puolen, koska lopputulos on kuitenkin aivan sama..

Pelkään, että jos jälleen epäonnistumme, niin meidän yrityksemme oli sitten tässä.. Mies puhui viime punktion jälkeen, ettei hän enää milloinkaan halua nähdä, että joudun kärsimään/kestämään mitään sellaista. Ja ettei hän milloinkaan enää halua, että minuun sattuu niin lujaa.

Kyllä minuakin kauhistuttaa pelkkä ajatuskin uudesta punktiosta, tai itseasiassa joudun aivan pakokauhun valtaan, kun ajattelenkin koko asiaa, MUTTA.. se ei siltikään tosielämässä tarkoita sitä, ETTENKÖ olisi valmis kärsimään sitä kaikkea uudelleen, tämän asian vuoksi.. Luultavasti valvoisin koko edellisen viikon ennen sitä punktiota, ja itkisin silmät päästäni pelätessäni, mutta KUITENKIN TEKISIN SEN!!!

Siinä taitaa olla se naisen ja miehen välinen ero !!! Nainen kestää tälläisten asioiden vuoksi mitä vaan, ja onneksi sitä ei miehen kontolle ole laitettukaan, taikka hoidot jäisivät kaikkien osalta suht lyhyiksi..

Tänään on ollut koko päivän sellainen fiilis, että jos mulla olisi raskaustesti kotona, mä tekisin sen. En kestäisi enää tätä odottamista, vaikka tiedänkin, että se ei todellakaan välttämättä edes sitä plussaa vielä näyttäisi.

Tekisi niin suunnattomasti mieli huomenna suunnistaa apteekkiin..