Jälleen yksi ja viimeinen vapaapäivä takana, kamala ajatella, että aamulla jälleen töihin ja uusi työviikko edessä =( Miksi nämä vapaat aina menevät näin huomaamatta ohitse ?? Olemme me kyllä onneksi saaneet tänä viikonloppuna ihan mielettämästi aikaiseksikin rästiin jääneitä töitä.

Nyt olen jälleen yksin. Mies lähti juuri jälleen töihin, ja muksut on nukkunut jo monta tuntia. Munkin kyllä pitäisi mennä jo kiireesti nukkumaan, kun aamulla on kuuden aikaan herätys..

Tänään lasten nukkumaanmenon jälkeen, tuossa juuri miehen kanssa kauhisteltiin, että ajatella, että meilläkin vietetään ensi kesänä pojan rippijuhlia.. IIK! Ja kahden vuoden päästä tuo lähtee luultavasti muualle opiskelemaan. Urheilulukiosta on kovin aina puhunut.

JÄRKYTTÄVÄÄ AJATELLA, ETTÄ MINÄ KUN OLEN 32-VUOTIAS, NIIN ESIKOINEN LÄHTEE MUUALLE OPISKELEMAAN!!!

Ja siitä pari vuotta eteenpäin, niin näyttää lähtevän tuo viimeinenkin. Ihan tuli jälleen kyyneleet poskille, sitä pelkästään ajatellessa. Mies juuri tuossa jutellessamme naureskeli, että juurihan poika meni vasta ensimmäiselle luokalle, ensimmäistä päivää ja minä jäin autoon kyyneleet poskilla surkuttelemaan, että millä tuo löytää sieltä suuresta koulusta edes vessaa, sitten kun tulee hätä.. =)

Miten se aika oikeasti voi mennä tälläistä vauhtia ?? Minne se menee ja häviää ??