Jaaha, sitä olisi sitten jälleen ilta töissä takana, ja vielä neljä edessä ennen hyvin ansaittua vapaata VIIKONLOPPUA !! Enpä muista, koska olisin viimeksi ollut koko viikonlopun kotosalla, kun tuntuu, että aina on jonkun päivän niistä töissä. Odotan sitä jo kuin kuuta nousevaa..

Inhoan näitä iltavuoroviikkoja, kun olen kotona vasta puoli 10 aikaan, ja sitten jo pitäisi kauhealla kiireellä hätistää teinejä maate, vaikka niillä olis miljoona-kakssataa asiaa kerrottavana. Tänään neiti-teini oli yrittänyt JA ONNISTUIKIN tekemään minulle hyvän mielen. Tuo oli oikein aherrellut täällä taas. Oli tyhjentänyt astianpesukoneen, laittanut pyykit, imuroinut ja jopa ladannut mulle kahvinkeittimen valmiiksi, jotta saan vaan nappia painaa töistä tullessani =)

Hyvin ylpeänä sain eteeni myös äikän kokeen, josta hän oli saanut 8+ =) Voi, että olin ylpeä hänestä. Sanoinkin, että kyllä nyt olet ansainnut jonkun uuden vaatteen kevätjuhlaan, ja hän oli niin onnellinen.

Meillä kun on viime ajat ollut vähän riitoja tuosta vaate-jutusta, kun koko ajan pitäisi olla ostamassa, ostamassa ja ostamassa uusia vaatteita hänelle. Ihan mahdotonta välillä. Ymmärränhän minä, että ne on tärkeitä asioita tuon ikäiselle, mutta kyllä siinäkin joku raja on.

Muutaman kerran olen hänelle jo oikein hermostunut, kun parilla luokkaretkellä ollut viimeisen kuukauden aikana, ja niihinkin olisi molempiin pitänyt ostaa kaikki uudet vaatteet, takkia ja kenkiä myöten =)  Ja kun aina täytyisi kuitenkin ostaa niitä tasapuolisesti noiden teinien kesken.

Tuosta koenumerosta vielä. Jännä, miten erilaisia nuokin ovat koulunkäynnissä, kun pojalle koko koulu on iänkaiken ollut ihan helppoa. Vaikkei tuo lukisi kokeisiin yhtään, niin silti tuo kotiin 8-9 numeroita aina. Eli kaipa se jotain ainakin tunneilla kuuntelee. Kun taas tytölle se on aina ollut hirmu vaikeaa. Vaikka kuinka lukisi ja harjoittelisi niin aina tuottaa vähän vaikeuksia. Aivan kun yö ja päivä. Sama pätee kyllä paljon muihinkin asioihin.

Meidän piti tänään aamupäivällä hakea niitä "tuijiakin" tuonne tontin rajalle, mutta kuinka meninkin lasten kouluun lähdettyä hetkeksi sohvalle shaalin alle katselemaan telkkaria, niin nukahdinhan tietenkin. On näin käynyt ennenkin. No, heräilin siitä sitten vasta puoli 11 aikaan, kun mies tuli olohuoneeseen. Mies lähti jo yhden jäljestä töihin, joten siinähän se sitten olikin. Oltaisiinhan me ehditty, mutta alettiin siinä sitten vielä ruuanlaittoonkin, joten tultiin siihen tulokseen, että mennään mielummin sitten kaikessa rauhassa niitä katselemaan ja ostelemaan.

Ai niin, meidän oli tarkoitus purkaa tuolta pihasta meidän iänkaikkisen vanha leikkimökkikin, mutta nyt tyttö on alkanut siitä väsätä itselleen jonkinlaista kesä-loikoilu-majaa, ja päivä päivältä näyttää enemmän ja enemmän siltä, että sitä ei sitten puretakkaan.

Viikonloppuna hän väkersi itse sinne aivan upean terassin. Voi, kun näkisitte =) Lisäksi hän tänään sanoi kun kotiuduin, että hänellä kun oli se 3,- euroa rahaa, niin hän kävi ostamassa sinne edustalle kukkia. Ja kun kävin katsomassa hän oli tehnyt siitä edustasta aivan upean. Aika väsääjä tuo =)

Nyt täytyy mennä pesulle, ennekuin mieskin viimein kotiutuu töistä kotiin päin. Johan tuli vaan tällekkin päivälle taas mittaa.

Huomiseen !