Meillä jälleen kaikki väki nukkuu.. Mieskin nukkunut koko illan, kun taas lähtee puolenyön aikaan töihin. Eli Yksin hereillä ja olkkarin sohvan nurkkaan käpertyneenä.

Pihalla on yhä +17 astetta, vaikka melkein koko päivän tulikin vettä. Taivas on vieläkin ihan harmaa ja pilvessä.

Kyllä se kesä taitaa sieltä vaan taas tulla. Ihmeellistä, että lapsillakin on taas viikonloppuna päätös ja siitä alkaa kesäloma. Emme ole tehneet mitään suurempia suunnitelmia vielä, Linnanmäelle olisi tarkoitus lähteä heinäkuussa ja se on ainoa varmaksi sopimamme reissu. Kiva viedä lapset välillä muuallekkin, kuin särkänniemeen. Puuhamaat jne. ovat meiltä jo vuosia sitten koluttu, eikä noita taitaisi saada sellaisiin paikkoihin enää mistään hinnasta. Serenasta, ja laivalle lähdöstä on myös puhuttu.

Tuntuu kuitenkin yhä, että noille teineillekkin on hirmu tärkeää, että niitä kesälomareissuja tehdään. Tai tottakai onkin, kun niistä sitten jälleen syksyllä koulun alettua puhutaan ja kerrotaan.

Minullakin on elämäni ensimmäinen KUNNON kesäloma!!!! JIPPII =) Ihana, kun tuntuu oikein ansainneensa sen. Kunhan vaan riittäisi sitten niitä aurinkoisia päiviä myös lomalle *toivoo todella paljon*

Olen miettinyt, että mihin läpeen saisi taas niitä hoitojakin sovitettua. Tuntuu, ettei sitä rahaakaan juuri nyt olisi yhtään ylimääräistä. Tytöllä on pian syntymäpäivät, sitten onkin jo nuo kesäloma-suunnitelmat ja heti perään pojan synttärit. Lisäksi tuurailen työmaalla noita "korkeampi-arvoisten" kesälomia, joten meneeköhän tämä nyt sitten väkisin alkusyksyyn ?? Elo-syyskuulle ??

Vähän alkaa oikeasti jo tämä taukokin pikkuhiljaa ahdistaa, ja epätoivokin iskeä. Olen jo miettinyt sitäkin, että pitäisikö minun soittaa tuonne julkiselle puolelle ja kysellä sieltä apuja, ei olisi tämä touhu oikeasti niin HELVETIN kallista..

Mitenkähän se mahtaa mennä, kun meilläkin kuitenkin jo takana neljä negaa insseistä ja sitten tuo IVF.. Ja mitenkähän pitkät jonot siellä on ? Luovuttaakaan ei tekisi mieli, kun koko ajan ajatuksissa se, että pitäisi ainakin yrittää vielä nämä IVF:t.. Sitten taas toisaalta, en haluaisi lääkäriäkään vaihtaa, kun onhan tuosta jo tullut se tuttu ja "turvallinen"..

Yhdessä vaiheessa mies kyllä jo tosin oli menettänyt toivoaan tuon klinikan suhteen ja esittikin mulle aika "pimeitäkin" ajatuksia ja kysymyksiä, tyyliin; "mistäs me sen tiedämme, tekevätkö he oikeasti niille siittiöillekkään mitään?? Peseekö ne edes niitä?? Mistä ne oikeasti tietää, miten niitä voi parantaa jne.jne." Taisin oikein tuskastuakkin tuohon kysely/epäily-ikään. Kyllähän niitä samankaltaisia ajatuksia alkoi sitten tulla itsellekkin..

Tuntuu, vaan että aika valuu sormien lävitse, eikä sille pysty tekemään yhtään mitään.. Mitä sille edes kuuluisi tehdä ??

620996.jpg

 

Lisäys; Niin ja sittenhän vielä klinikkakin viettää kesälomaa, mikäköhän kuukausi sekin sitten mahtaa olla ?? Heinäkuu ?? =(