Jaahas, eiköhän täältä JÄLLEEN kerran nousta, hitaasti mutta varmasti.. Eipä sitä elämässä oikeastaan edes ole muita vaihtoehtoja.. kuin nousta jaloilleen, aina uudelleen ja uudelleen.

Typeräähän mun oli toisaalta edes kuvitella muutakuin, että ne menkat jälleen alkaisivat. Hoidoista on ollut nyt taukoa, eikä se luonnon menetelmin ole tärpännyt ennenkään kertaakaan yli kahdeksan vuoden aikana, miksi siis nyttenkään.. Ei tunnu tärppäävän hoidoillakaan.

Joka kerta se pettymys kuitenkin tuntuu yhtä suurelta, eikä siihen opi MILLOINKAAN suhtautumaan neutraalisti.

Olen koittanut vaan jatkaa elämää. Miehen kanssa kaikki taas ihan hyvin, toissailtana viimein saatiin kaikkea taas selvitetyksi, ja hän pyyteli kovin anteeksi pahaa oloaan. Selitti, että häntä harmittaa, muttei hän tiedä mikä, ja sekös laittaa vielä enemmän käyrät nousemaan, kun ei edes tiedä syytä. Tiedän itsekkin tuon tunteen hyvin, ja se on raivostuttavaa.. Tiedän, että hänellä on kova stressi töistä, laskuista, vapaa-ajan puutteesta ja varmasti myös ennenkaikkea meidän hoidoista, ja ikuisista pettymyksistä. Kun ne kaikki kasautuvat ajatuksiin, niin siinä on jo liikaa. Ehkä häntäkin painaa kuitenkin tämä meidän tauolla olokin.

Nyt siis kuitenkin rauha jälleen maassa ! Ja haluan muuten vielä selventää kaikille, että vaikka sanoinkin hänen olevan välillä maailman vittumaisimpia ihmisiä, se ei kuitenkaan missään nimessä tarkoita, että haluaisin hänestä erota, tai en häntä sydämessäni rakastaisi!!! Riitojen aikaan vaan välillä sisällä kuohuu, ja kiehuu.. Emmekä varmasti ole ainoita maailmassa, kenellä näin on ??

Sen kirjoitukseni myöhemmin luettuani, olisin toisaalta halunnut sen blogistani poistaa, mutta jotenkin se vaan ei olisi "oikein", koska nämä ovat kuitenkin minun SEN HETKISIÄ ajatuksiani, tunteitani. Ja sillä periaatteella saisin poistaa täältä paljon muutakin.

Viime aikoina kaikki vapaa-aika on mennyt jälleen pihahommissa. Jos vaan on hiukkaakaan aurinkoa näkynyt ja sadepisarat pysyneet loitolla. Aloitin jälleen uuden urakan, ja aloin kunnostamaan vanhaa ulko-oveamme. Nyt olen tosin vasta saanut hiomisen tehtyä. Jumalaton homma siinäkin, kun haluan tehdä sen kunnolla. Jospa pääsisi siihen maalaukseen seuraavaksi. Harmi vaan, kun työt haittaavat näitäkin hommia =)

Nyt täytyy aloittaa jotain hommia jo tällekkin päivälle, kun on mennyt tälläiseksi lorvailuksi tämä päivä.