Ystäväni MOLLUKKA, (meidän oma ennustaja-eukkomme =D) oli eilen innostunut kokeilemaan itselleen TAROT-korteilla tulevaisuutta. Minäkin sitten siinä hänelle kommentoidessani, pyysin etä-ennustusta itselleni =)

Siinä pitää esittää ensimmäisenä jokin kysymys. Jonka jälkeen pakka jaetaan kolme kertaa kolmeen kasaan vasemmalla kädellä. Kortit levitetään viuhkaksi eteen ja valitaan vasemmalla kädellä yksi kortti!

Minä esitin oman kysymykseni ;

"ONNISTUMMEKO ME KOSKAAN HOITOJEN AVULLA SAAMAAN MIEHENI KANSSA LASTA ??"

JA NÄIN YSTÄVÄISENI MINULLE VASTASI/ KATSOI KORTEISTA; niin ja Mollukan luvalla julkaisen tämän vastauksen myös omassa blogissani =)

 

Mammulle:

Tein taas samat alkuhässäkät siinä ennen kortin valitsemista. Sitten levitin ne viuhkaksi eteeni. Ja olin ottavinani yhden kortin, vaan siihen oli liimautunut toinen kortti staattisesti, niin se tuli sitten kanssa.. (tarkoittaneeko sitten mitään) Mutta olen rehellinen, ja laitan ne tännekin ;) päällimmäinen kortti oli täyttymys.

625080.jpg

Kymmenen maljaa ovat järjestäytyneet elämän puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa.  Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Latvassa oleva lootuksenkukka on merkki vastaanotetun rakkauden runsaudesta. Tuo rakkaus on ylitsevuotavaa ja virtaa kaikille osallisille.

Kultainen väri kertoo täydellisestä transformaatiosta, joka  nyt voi yhdityä Marsin energiaan. Mars kaloissa ilmaisee itsensä tuomalla näennäisen hentoon olemukseen päättäväisyyttä, jota tämä tarvitsee voidakseen ilmaista syvällä sisimmässään kantamansa kauneuden. Täyttymyksen saavuttanut ihminen säteilee näitä ominaisuuksia. Hedelmistään puu tunnetaan.

Päätelmä: Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.

Vahvistuksena sanotaan, että elämä antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset ollaksesi onnellinen.

 

Toinen (se alle liimautunut kortti) oli Julmuus

625083.jpg

Miekat ovat ruostuneita ja niiden kärjistä valuu verta. Taustalla näkyvät kyyneleet  kertovat miekkojen aiheuttamasta suuresta kärsimyksestä. Tämä kortti merkitsee yleensä itseä kohtaan osoitettua julmuutta. Se osoittaa taipumusta voimakkaalla energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn.

Tämä voi tapahtua kahden eri "henkilön" välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden erilaisen näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.

Vahvistuksena sanotaan, että sinua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olet mitä olet.

 

PS.KIITOS VIELÄ KERRAN MOLLUKALLE =)