Miten voikaan olla näin paha mieli.. Kaikesta.. Kaikki asiat vaan pyörii päässä, vailla järjen hiventä..

Aamuvuorossa töissä tänään, viime kuussa piti tulla "huikea" palkankorotuskin, kun siirryin ekan vuoden myyjän palkasta kolmannen vuoden. No, tänään selvisi, että joo, tulihan se 0,20 senttiä/per tunti.. Mihinkähän tuonkin korotuksen sitten törsäisi.. Asiaa ei töissä helpota yhtään, muutama raskaana oleva työtoveri..

HELVETTI, KUN SATTUU!!!!!

Töiden jälkeen kotiin, ja sitten pitikin jo lähteä pojan jalkapallopeliä katsomaan (Kirsi; nyt tiedät...), siellä oli kylmä, kuin ryssä h*******ä.. Oltiin miehen kanssa aivan jäässä. Tuuli oli mieletömän kova. Sieltä sitten kaupan kautta kotiin.

Nestorikin kävi vielä illalla (siis ei tietenkään yksin), kylläpä oli jumalaton ikävä sitä hymypoikaa. Täynnä hymyä ja menoa. Halailin, pussailin, syötin ja vaihdoin vaippaa. Lupasin ensi kuussa kesälomallani ottaa yökylään.

Mies on nukkumassa, ja lähtee jälleen yötä vasten töihin, muutaman tunnin sisällä. Se on kyllä nyt niin kypsä tuohon työmaahan missä se on, että ei hiljaa tosikaan.. Juuri tänään oli jälleen puhetta siitä, kun siellä on muutama työkaveri sellaisia, mitkä on oikein kyyliä, ja kyttää ja puhuu kaikki toisen asiat..

Ja sitten sanoi juuri näistä työajoista, että se on ihan sama vaikka hän tekisi niitä ulkomaanhommia, kun aina kun hän on kotona, niin hän on niin väsynyt, ja nukkuu.. ja että saman verran hän periaatteessa on kotona ja läsnä..

Taas tuli sellainen olo, että olen kusipää, kun en sano, että no, mene sitten.. Tuntuu, että odottaa vaan sitä MUN lupaa.. Kyllä mä tavallaan ymmärrän miestäni, niin helvetin hyvin!!!!!

Olen joskus ollut sellaisessa työpaikassa, että itkin kaikki illat kotona seuraava työpäivää. Ja olen itsekkin ollut, niinkuin teinitkin, miehen mukana ulkomailla, ja tiedän, että mieheni nauttii siitä työstä!

Hän ei ole luonteeltaan ollenkaan sellainen tehtaassa-töissä-oleva.. Siis hän nauttii yli kaiken siitä, kun maisema muuttuu, ja saa olla kuitenkin tekemisissä ihmisten kanssa. Nyt hän ajaa periaatteessa kahden saman tehtaan/kaupungin väliä, eikä koskaan näe ketään..

JÄLLEEN KYSYN; OLENKO OIKEASTI KOHTUUTON???

Miten voikin olla taas näin paha mieli.. =(