Kirjoitin tänne kilometrin pituisen päivityksen, ja sitten SE KERPELE HÄVISI KUIN TUHKA TUULEEN !!!!! ETTÄ VOI ***TUTTAA!!

UUSIKS;

eli harmittaa, kun ei tälläin iltavuoroviikkoina saa mitään järkevää kirjoitetuksi tänne (ja sitten kun saa, niin ne ei tallennu!!! *katkerana joo*), mutta kymmenen aikaan kun ekaa kertaa istahtaa aloilleen, niin tuntuu, ettei päässä enää liiku kuin noita liirum-laarum-juttuja. Ei vaan jaksa enää keskittyä.

Vielä kun ensi viikon jaksaisi, ja sitten alkaa se loma. Eihän meillä mitään ihmeitä suunnitelmia ole. Tavallista elämää. Linnanmäelle ollaan menossa ja on myös ollut puhetta laivalle lähdöstä ja serenasta, muttei vielä mitään varmaa. Lähdetään jos siltä tuntuu. Ainoa 100% varma, minkä teinitkin tietävät on tuo linnanmäki. Särkänniemessä on tullut käytyä joka kesä joten jotain vaihtelua tuokin. Sitten varmaan ihan sitä tavanomaista; rannalla oloa, elelyä jne. ILMAN STRESSIÄ!!!

Ihana kun kerrankin, ei ole kiire minnekkään.. *ottaa haaveissaan hyvän asennon badenbadenilla aurinkoisella terassilla, ja sulkee silmänsä*.. joo, joo, ihan pöhköt on jutut tähän aikaan.. varsinkin kun en yhtään muista mitä siihen ekaan kilometriin tunti sitten kirjoitin.. AARG!

Tänäänkin aika rankka päivä töissä takana, asiakkaista huomaa mailien päähän, että niillä on hirveä stressi ja että ne on pahalla päällä. En ymmärrä, miksi juhannuksestakin täytyy ottaa niin paljon stressiä.

Osa kutsuu ne 20 ihmistä syömään, juomaan, saunomaan, ja muutenkin täysihoitola-periaatteella, ja sitten ollaan jo kaupassa kaksi päivää aiemmin, kuin maansa myyneitä. On stressiä kaikesta; siivouksesta, ruuasta, rahasta jne.jne.

Meillä ei onneksi ole tuollaista edessä. Otamme ihan rauhassa. Olemme ulkona, jos vaan arska paistaa ja grillaamme, saunomme, käymme kokolla ja olemme ihan lunkisti. Jos ystäviä on tullaakseen kylään, niin tervetuloa vaan, eiköhän meiltä jotain tarjottavaa löydy ja kyllä sopu sijaa antaa. Mutta eipähän ole ainakaan suunniteltu ja stressattu itseämme ihan hajalle jo ennen koko päivää.

Kuten tuossa jo aiemmin sanoinkin, niin Nestori voi jo paljon paremmin. Säikäytti meidät taas vaan pahan päiväisesti. Osastollahan hän siis yhä on, mutta saas nähdä pääsekö pikkumies sitten jo huomenna kotiinkin sieltä.

Minähän olenkin luvannut ottaa pikkumiehen yöksi meille jahka kesälomani vaan alkaisi (7 PÄIVÄÄ!!! JÄLJELLÄ TÖITÄ!!!), kovin jo kyllä hänen äidilleen murehdin sitäkin, että pärjäänköhän varmast niin pienen kanssa, mutta hän vaan naureskeli, että hei haloo, olethan sä kaksi jo kasvattanut ja hoitanut, eli enköhän sitten.. muistankohan vielä kaiken ?? =) Saa hänen äitinsäkkin sitten ansaitun vapaapäivän, vaikka hän kyllä sanoi pitävänsä silloin suursiivouspäivän ja menevänsä aikaisin nukumaan, että se siitä lepohetkestä..

Ai niin, olen muuten saanut uuden ystävän =) Hän on aivan ihana ja aurinkoinen ihminen!! Tai me ollaan kyllä vielä tutustumisasteella, mutta hyvin tuntuu juttu luistavan, ja sitä RIITTÄÄ!!! Tuntuu kuin olisimme tunteneet toisemme aina. Hänelle on helppo kertoa ja puhua oikeastaan kaikesta, ja luulen että meistä tulee hyvät ystävät - TAI AINAKIN TOIVON SITÄ TODELLA PALJON !!! ELI KIITOS K ! *halaa*

Nyt on oikeasti pakko mennä maate, kun on 4,5 tunnin päästä herätys, ja pitää mennä koko päiväksi töihin.

Hyvät yöt kaikille *halaa*