Nyt se kesä on viimein tainnut oikeasti tulla, ja toivon mukaan tällä kertaa myös jäädäkseen. Aurinko paistaa ja mittari on lähes hellelukemissa =) 

Minä laiskimus raahasin läppärin mukanani ulos terassille ja tässä siis lekottelen läppäri sylissä. Tekemistä riittäisi vaikka mulle jakaa- aina ruohonleikkuusta ikkunoiden pesuun, mutta inspis on jossain aivan muualla.. mutta enpä jaksa ottaa niistä mitään stressiä. Mies savustaa kalaa tuossa ja vatsassa kurnii. Voiko parempaa ollakkaan kuin uudet perunat ja savustettu kirjolohi =)

Eilinen päivä meni yhdessä hujauksessa ohitse. Aamulla oli kukonlaulun aikaan herätys, vaikka vapaapäivä olikin. Oli nimittäin teinien kevätjuhlat. Miten/miksi hemmetissä nekin pitää järjestää lauantaiaamuna klo 8.00 aamulla???

No, eipä auttanut valittaminen, vaan noustava jälleen oli. Olen sen verran tarkka, että uni/työ ei saa voittaa lasten kevät/joulujuhlia. En tavallaan ymmärrä aikuisia ketkä eivät viitsi/halua lähteä lasten juhliin, Lapset monta kuukautta harjoittelevat varta vasten sinne ohjelmaa ja esityksiä, ja sitten ei tulla paikalle. Pojalla oli ensimmäinen kevätjuhla eilen, johon emme voineet osallistua, ja sekin oli jollain tavalla niin haikeaa. Mutta yläaste on yläaste, ja pienet tilat =(

Molemmat teinit saivat aivan loistavat todistukset, kyllä meinasi tulla tippa linssiin, niin YLPEÄ HEISTÄ MOLEMMISTA OLIN!!!! Ansaitsivat täyden kiitoksen molemmat <3