Aivan hirveä päivä..

Aamulla menin auttelemaan veljen luokse, kun siellä tehtiin varaston pohjaa, eli suomeksi neljä tuntia kuskattiin kottikärryillä sepeliä yhdelle alueelle!!! Jestas, miten raskasta työtä!!!

No, siellä ollessa eräs tuttava-perheen äiti soitti ja ilmoitti, että heidän tyttärellään huomattu viime yönä KIHOMATOJA!!!! Ja heidän tytär meidän teinin hyviä ystäviä, ja kaiken kruunasi se, että tuo tyttö oli meillä yökylässä viime viikonloppuna!!!

VITTU-PERKELE-HELVETTI!!! Anteeksi, mutta se, että olen viimeiset puolentoista viikkoa pikkuhiljaa siivonnut kämppää, tuntui haihtuvan ilmaan, kuin...

Miten voi ottaa päähän näin paljon!!! Meillä ei ole ollut mitään oireita *koputtaa puuta!!!!!*, eikä meillä itseasiassa ole vielä milloinkaan ollut moisia vaivoina, mutta en kyllä haluakkaan niitä koskaan!!!

Joten ei muuta kuin apteekista hakemaan koko porukalle lääkkeet ja tuon neljän tunnin sora-urakan päätteeksi, jumalattoman siivouksen aloitus kotona! Koko lasten valtakunta (yläkerta) lattiasta kattoon, sekä alakerran ja ulkorakennuksen täydellinen siivous. Patjat kuumaan saunaan+imurointi, ja kaikki irtoava pesuun. Olen valehtelematta pessyt 10 koneellista pyykkiä tänään.

N. tunti sitten sain kaiken suurinpirtein valmiiksi (pyykkiä jäi vielä huomisellekkin), ja olen AIVAN KUOLLUT!!!

Mutta onko vaihtoehtoja ?? Olen ainakin oman osani tehnyt, jotteivat nuo leviäisi meille!