Pari viimeistä päivää on mennyt ihan totaalisesti touhutessa kaikkia rästitöitä! Eilen siivosin lattiasta kattoon meidän saunarakennuksen, ja heitin KAIKKI turhat ja tarpeettomat tavarat yhteen läjään, jotta saa niistä tehtyä sitten kaatopaikkakuorman. Kyllä ihmiselle kertyy sitten mieletön määrä tavaraa elämän varrella, ja mitään ei muka voi heittää pois, kun/jos vaikka joskus vielä tarvitsee!! Vaikkei koskaan enää oikeasti tarvitsisikaan!

Tänään sitten siivosin kaikki tämän talouden vaatekaapit, ja neljä jätesäkillistä tuli sellaisia vaatteita, mitkä saa kiikuttaa suoraan UFF;n laatikkoon. Lisäksi siivosin, ja järjestelin meidän makkarin uuteen uskoon! Niin ja sainhan mä sit vielä pestyä kolme mattookin tänään. (Älkää kysykö, mikä mulle on iskenyt, mut sen voin sanoa, ettei tää varmaan ole mitään pysyvää kuitenkaan=D)

Huomenna olis tarkoitus siivota yläkerrasta sellainen lasten roinakaappi, mihin on kertynyt kymmenen vuoden lelut; aina legoista-nuken kerrossänkyihin ja kymmeniin bratzeihin.. Jessus että ihmisellä on oikeesti mieletön määrä ylimääräistä tavaraa!!!

Ajattelin näin kun on kesälomaa n. puolet jäljellä, niin joka päivä siivota yhden huoneen kokonaan. Kaapit, pinnat, lattiat, mattot pestä, ja siis aivan kaiken. Ja jotta ette luulis mun seonneen, niin en siis ole koko kesänä saanut mitään aikaiseksi ennen tätä, en esim. ole pessyt ensimmäistäkään mattoa, ennen kuin tänään nuo ekat =D Kyllä mulla siis yhä on lääkitys kohdallaan =D

Ensi viikolla ajattelin myös ottaa Nestoria vielä yökylään, jotta hänen äitinsä saa myös siivoiltua ja rauhoituttua hetken. Ensi kuussa Nestori saattaakin tulla meille koko viikonlopuksi (pe-su), koska vanhemmilla tärkeä meno. Mutta kyllä mulle vaan sopii, kyllä meille mahtuu ja saa tulla =)

Nyt onkin pitkästä aikaa taas niin että vain omat teinit kotona, viime yönä kyllä olikin taas yliannos lapsia talossa. Meillä on aina ollut sellaiset säännöt, että jos talossa on kuudelta herätys, ei tule yövieraita. Ja tälläi kesällä välillä kaikki säännöt on lipsuneet. Sit kun teinitkin on koulussa, on vain viikonloppuisin nuo yökylät sallittuja. Ei tästä muuten mitään tulisi. Mut eipä sillä näin teinien lomalla oikeasti niin väliä ole, kun nuo ovat jo niin isoja, että osaavat olla hiljaa, jos toiset menevät nukkumaan.

Täytyisi kyllä jälleen itsekkin tästä kömpiä peiton alle vihdosta viimein, niin jaksaisi taas aamusti herätäkkin tekemään jotain.

Kauniita unia jokaiselle =) *halaa*