Jospa pitkästä aikaa päivittelisin tännekkin tietoja, tuntuu että kaikki päivät ovat menneet taas sellaista vauhtia, että mukana ei pysy.

Mistäs sitä aloittaisin..=)

Lauantaina meillä tosiaan alkoi sitten hetkelliset "lapsi-vapaat", ja päätimme miehen kanssa lähteä katsastamaan Ideaparkkiin, millaisesta paikasta on ollenkaan kyse. Täytyy sanoa, että paljon on ollut kohua, mutta enpä koe tarvetta sinne kuitenkaan varta vasten ostoksille lähteä. Tai siis ihan hieno paikka ja hienoja tiloja, mutta samat liikkeethän siellä on kun jokaisessa ostokeskuksessa muutenkin. Eikä mieleen oikeastaan jäänyt sieltä kuin Jalokivigalleria-niminen liike ja hesen valtavat jonot.

No, kuitenkin lähdimme sinne jo heti aamusella, ja kiertelimme kaikkia liikkeitä kaikessa rauhassa. Kiva olla sillainkin välillä liikkeellä, ettei tarvinnut ajatella mitään kotiintuloja tai lasten hakuja =) Kiertelimme ja nautimme toistemme seurasta. Ilmakin oli ihanan aurinkoinen.

Tuo Jalokivigalleria oli mielenkiintoinen paikka, ja siellä me taisimme kaikista eniten aikaa saada kulutettuakin, kun paljon löytyi tutkittavaa ja katseltavaa. Siellä oli kaikenlaisia kiviä, kivistä tehtyjä esineitä jne. Siellä näin myös aivan ihanan "karttapallon", jonka olisinkin heti halunnut ostaa, mutta hinta jotenkin tökkäisi vastaan.. =) Karttapallossa ei nimittäin ollutkaan maita, vaan kaikki tähdet, tähtikuviot, ja ihastuin siihen suunnattomasti!!! Niitä vain oli kahta kokoa, ja niistä pienempikin maksoi siellä jo 375,-€, ja tuo oli siis tarjoushinta!!!! Joten jostain syystä tuo sitten sai jäädä paikoilleen..

Ostin minäkin tosin sieltä sitten jotain; nimittäin tämän tiffany-keijun/enkelin, meidän usvalähteen reunalle istuskelemaan. Minusta oli erittäin kaunis.

726805.jpg

Niin ja ostin minä erään kirjankin.. Ja täytyy sanoa, ettei minua ole ikinä ennen HÄVETTÄNYT ostaa mitään kirjaa ennenkuin ostin tämän!!!! Olin kahden vaiheilla, mutta menin sitten kuitenkin ostamaan.. nimittäin Susan Kurosen kirjan.. JOO, JOO KIVITTÄKÄÄ VAIN MINUT!!!! OLEN SEN ANSAINNUT! Lieventänä asianhaarana kerron teille kuitenkin kirjan hinnan; 2,90 €!!! Joten en ole hänen rahapussiinsa paljoakaan rahaa tuottanut!!!!

Ideaparkista suunnistimme eteenpäin, emmekä todellakaan kotiin. Ajelimme kaikessa rauhassa ympäriinsä, ja lopulta päädyimme Virroille kyläilemään erääseen tuttavaperheeseen. Siellä vierähtikin pitkä tovi jutellessa ja kahvitellessa. Siinä vaiheessa mies alkoi jo puhua, että meillä olisi tällä hetkellä lyhyempi matka Seinäjoen tangomarkkinoille kuin kotiin, että mennäänkö?? Hetken pohdiskelujen jälkeen (kello oli jo yhdeksän pintaan illalla) päätimme kuitenkin lähteä ajelemaan lähemmäs kotia =) Kävimme me matkalla syömässä, ja yhden jälkeen yöllä olimme viimein kotona. Ihana päivä ja ilta kuitenkin.

Sunnuntaina päivä kului jälleen liikenteessä; kävimme ajelemassa ja shoppailemassa, ja illan aikaan aloimme jälleen "keräillä" lapsia maailmalta mukaamme =) Kolme kappaletta niitä sitten loppuviimein matkaamme taas tarttui. Ilta kului syödessä, saunoessa ja lasten kanssa touhutessa. Ihana oli olla miehen kanssa kahdestaan, nautin joka sekunnista mitä viettää yhdessä saamme, mutta oli ihana saada omat teinit ja yksi muidenkin taas kotiin. Jotenkin kotona on aina liian hiljaista, ja se tietty meno puuttuu!!! Nyt sitten jälleen tupa täynnä ja metelitaso normaalina =)