Tänään meillä sitten oli 4 vuotis hääpäivä. Ja täytyy sanoa, että tuo rakas mies kyllä yllätti minut totaalisesti!!!

Töistä tullessani mies oli jo kotiutunut, ja sanoi, että hyppääpäs autoon, niin lähdetään asioille/yhteen paikkaan. Vähän ihmettelin, että minne se nyt on minua kiikuttamassa, mutta kyllähän se siitä sitten selvisi =)

HÄN OLI JÄRJESTÄNYT MEILLE PIKNIKIN ERÄILLE KAUNIILLE, KORKEALLA SIJAITSEVILLE KALLIOILLE!!

Perille päästyämme, hän otti auton kätköistä ostamansa korin, jossa oli viltti (Nalle Puh-viltti - TIETENKIN!!!) sekä muovisia viinilaseja, omenasiideriä, viinirypäleitä, kahvia termospullossa sekä viinereitä. Ihan tuli kyynel silmäkulmaan (kun tuo minun mies ei aina ole mikään romantiikan taitaja =D)

Istahdettuamme kallioille, hän kaatoi siideriä ja puhui ihan höpöjä =) sitten hän ojensi minulle pienen paketin, jossa oli korvakorut ja kaulaketju - kaikki samaa sarjaa, sydämellä varustettuja <3

Vietimme siellä kallioilla toista tuntia, ja täytyy sanoa, että oli elämäni paras hääpäivä!!! (siis lukuunottamatta tietenkään sitä ihan ensimmäistä ja virallista naimisiinmenoa). Juttelimme, halailimme, ihailimme maisemista ja  tietenkin söimme ja joimme. Onneksi ilma oli juuri silloin aivan ihana, eikä satanut vettä. Mies sanoikin pelänneensä eniten sitä, että vettä tulisi ämpärikaupalla.

Kaikista ihaninta tässä koko yllätyksessä oli mieheni ajatus. Saatan kuvitella hänet pähkäilemään ensinnäkin sitä, että miten minut yllättäisi, ja sitten vielä kauppaan ostoksille. Hänhän oli siis ostanut kaikki juuri tätä hetkeä varten, aina kahvikupeista, korista ja viltistä saakka - vain ja ainoastaan tätä piknikkiä varten!! On siinä ollut miehellä suuret mietinnät!!!

Mutta kuten sanoin miehellenikin, niin milloinkaan en unohda tätä kaunista ja ihanaa iltaa hänen kanssaan <3

KIITOS RAKKAANI NÄISTÄ IHANISTA VUOSISTA & KIITOS SIITÄ, ETTÄ OLEN SAANUT OLLA SINUN AVIOVAIMOSI NÄMÄ 4 VUOTTA!!!

HALUAN VIETTÄÄ KANSSASI KOKO LOPPUELÄMÄNI <3

PS. Minä askartelin miehelle lahjaksi sellaisen muistokirjan vuosistamme. Tai siis kirja ja hauskat tekstitykset olivat valmiina, mutta askartelin siitä meidän näköisemme sekä täytin mm. valokuvilla. Ja lisäksi ostin korun, joka on samantapainen kun se Twin Peaks-riipus, mutta tässä korussa on yhdessä kaksi palapelin palaa, jotka sopivat vain keskenään yhteen.