*HUOH*

Miten ihmisen koko elämä voikin pyöriä näin lujaa työmaan ympärillä ?? Tuntuu, ettei muuta elämää enää edes olekkaan, kun aina vain töissä. Miehen kanssakin on ollut lievästi sukset taas ristissä, tai ei voi oikeastaan noinkaan sanoa, vaan ilmassa on leijunut hieman sellaista yhteisen-ajan-vähyys-marttyyriyttä, molemmin puolin!  Onhan se kun koko viikko on mennyt niin, että kun toinen lähtee niin toinen tulee, muutaman hullun tunnin olemme ehtineet toisiamme näkemään.

Eikä tähän ole edes helpotusta tiedossa, sillä mun kiireet jatkuu ainakin seuraavat neljä viikkoa. Tosin huomisen jälkeen minulla alkaa viimein kolmen päivän vapaa!!! JIPPII!!! Kyllä sitä olen odottanutkin, varsinkin kun viime viikolla vapaat meni täysin pieleen, kun niitä ei sitten ollutkaan.

Täällä on koko viikon ollut armoton helle, eikä tuo ole oikein työelämässä mitenkään aurinkoinen uutinen ollutkaan, kun siellä on n. 50 astetta lämmintä, ja ilma erittäin painostavaa. Koko viikko on ollut senkin takia hirmu raskas.  Ei sillä kyllä mä aurinkoa ja lämmintä rakastan, mutta tuo ilman painostavuus alkaa olla jo liikaa, kun tuntuu että pyörtyy. Vaikka ei saisi valittaa, niin.. =)

Teineilläkin on sitten viimeisiä lomapäiviä meneillään, ja ne ovatkin tämän viikon kyllä painelleet pitkin maita ja mantuja, sillä välin kun me olemme uurastaneet töissä. Nyt on käyty läpi sitten viimein serenat ja yyterit =) Heillä on ollut hauskaa ja mukavaa, lukuunottamatta pojan yyterissä kokemaa haaveria - pikkurilli murtui =(

Tyttö kävi jopa ideaparkissa shoppailemassa. Äitini pyysi tyttöä mukaan, ja vaikka kyllä varoituksen sanan annoinkin (että varaa sitten mukaan HIRVITTÄVÄN määrän aikaa, ja hermoja), suostui/halusi hän silti tytön matkaansa =D Ja nämä kaksi olivat saaneet menemään siellä aikaa 7 TUNTIA!!!! JESTAS!!! Olihan sieltä sitten jotain hieman löytynytkin. Tyttö oli ostanut itselleen tennarit, uikkarit ja koko ensi vuodeksi kyniä, kumeja jne.jne. =)

Nyt olisi sitten varmaan kaikki kesän reissut viimein tehty, ja arjen aika alkaa. Toisaalta ihan hyvä, että nuo lomat viimein loppuvat, niin saa vähän jotain rutiineja tähän elämään. Ja rytmiä, nyt loman aikana kun ne ovat hieman päässeet jälleen lipsumaan.

Mutta nyt on pakko kömpiä nukkumaan, huomenna onkin tiedossa aamuvuoro (tänään oli ilta), joten on taas herätyskin puoli kuudelta =( No, huomisen kun vielä jaksaa !!

Kauniita unia jokaiselle !