Ihan seko päivä ja ilta. Ystävällä ihan HELVETIN vaikeeta, enkä ole sitä edes tiennyt ennen tätä iltaa.. NIIN HELVETIN PAHA MIELI HEIDÄN PUOLESTAAN, vaikka selvis samoissa asioissa/keskusteluissa, että omat asiatkin enemmän kuin sekaisin..

Miten yksi/kaksi ihmistä pystyvät sekoittamaan koko perheen asiat niin sekaisin kun heidän ovat?? En edes yritä selittää täällä sitä, sillä luottamuksella kaikki kerrottu, on vaan niin paha mieli heidän puolestaan.. Miten voisinkaan heitä tässä maailman vaikeammassa tilanteessa auttaa?? He muuttavat ensi kuun alusta, ja minä tyhmä en osannut yhtään aiemmin heidän tilannettaan edes aavistaa, jotta olisin osannut auttaa..

Kumpa olisi ollut joku muu ratkaisu, ja he jäisivät.. Ymmärrän täysin tilanteen, ja luultavasti heidän tilanteessaan pakkaisin tavarani ja lähtisin.. Itseasiassa mietin sitä samaa jopa meidän tilanteessa..

Mihin on tultu??

Tänään kävi ilmi, että lasten biologisen isän nykyinen ryyppypaikka sijaitsee koulua vastapäätä, erään entisen kaupan lastauslaiturilla... Siellä tuo ryyppää ja kyttää "tytärtään".. taas meni elämä uusiksi.. taidan tehdä "kerstin-campoyt" ja pakata lapset ja lähteä..