Joo, aikas "osuvat"(ko) ennustukset ??

Tilanne, jossa olet tällä hetkellä

Hallitsijatar

Kortin numero : 3
3.jpg

Hallitsijatar on voimakas naisellisuuden ja naiseuden symboli ja samalla myös viisauden symboli, joka edustaa kauneutta, rakkautta ja äidillisyyttä. Kortti voi myös kuvata äitiä tai muuta voimakasta naishahmoa elämässäsi. Hallitsijattaren aikakausi on aina tulevaisuus, menneet on unohdettu. Tunnetko tällaisen voimakkaan naisen? Mieti mitä haluaisit häneltä oppia.

Mitä pitäisi tehdä

Vaunut

Kortin numero : 7
7.jpg


Numero 7 voidaan tulkita edustavan sateenkaaren seitsemää väriä. Tämä kortti edustaa materiaalista menestymistä ja menestystä työuralla tai jopa uutta mahdollisuutta työelämässä. Kortti viittaa myös kulkuneuvoihin ja liikkumiseen kohti valittua päämäärää. Suuntaa siis kohti uutta ja erilaista tulevaisuutta.Oletko kenties muuttamassa johonkin uuteen paikaan, jos näin niin kortti kertoo menestyksestä ja voitoista. Kortissa kuvattu vaunujen ohjastaja symbolisoi voimaa, rikkautta ja menestystä. Ohjastajalla on päässään kultainen kruunu ja hänen kasvona ovat rauhalliset ja onnelliset. Hän luottaa itseensä ja kykyihinsä. Tämä kortti kuvastaa Hyvää onnea ja onkin yksi tarotpakan onnekkaimmista korteista. Elämässäsi on tulossa pian alkava muutosten jakso ja nämä muutokset lupaavat sinulle menestystä talousasioissa ja uralla. Kortin neuvo sinulle on se, että nyt kun siirryt tähän muutoksen aikaan, sinun on tärkeintä toimia silloin kun parhaalta tuntuu ja luottaa intuitioon. Olet tilanteen herra. Ole valppaana ja toimi!

Lopputulos

Hirtetty

Kortin numero : 12
12.jpg


Tukalasta tilanteesta voi vapautua. Et voi enää sulkea silmiäsi alastomalta totuudelta. Oletko miettinyt motiivejasi tilanteessa jatkamisen puolesta. Ovatko ne oikeita? Yrität ehkä turhaan roikkua tilanteessa, joka ei ole sinulle millään tavoin eduksi. Joskus on aika antaa periksi ja lopettaa. Jos antaudut muutokselle ja murrat vahvat totut toimintatavat saat tilalle jotain uutta ja parempaa ja olosi helpottuu.

 

Niin ja oman tarot-ennustuksen voit tehdä täällä!!!