Tili tuli, tili meni .. =( Niinhän se ikävä kyllä on jokaikinen tilipäivä. No, onpas ainakin laskut jälleen maksettu, ja tietää miksi mennä maanantaina jälleen töihin. Niin, piti jo pari päivää sitten kirjoittaakin, että olen sairaslomalla. Kävin keskiviikkona aamulla lääkärissä, kun on tää flunssa vaivannut jo toista viikkoa, ja tiistaina alkoi välillä rinnasta pistämään. Ja onneksi menin, tuomiona oli paha keuhkoputkentulehdus/alkava keuhkokuume. Sain lääkkeet ja tämän loppuviikon sitten sairaslomaa. Nyt alkaa olokin jo pikkuhiljaa helpottamaan, ja lääkkeet tehoamaan.

Meillä on ollut koko lössi kipeenä, kun mieskin on lääkekuurilla, ja poitsu oli koko alkuviikon pois koulusta ja kuumeessa. Eilen vasta pääsi kouluun jälleen. Saas nähdä säilyykö tyttö terveenä, kun yskä on jo aika kova =( Täytyy varmaan vielä sekin kuskata lääkärissä. Toivottavasti nyt säilyisi terveenä kuitenkin.

Täytyisi alkaa tuota pihaakin ruokkoomaan talvikuntoon. Mitään en ole vielä tehnyt, vaikka tekemistä olisi vaikka muille jakaa.. Taas taitaa jäädä ihan viime tippaan tuokin. Ensilumien tulon jälkeen havahdun siihen, mitä kaikkea olisi pitänyt tehdä.. Vaikka niin, mulla kyllä kukkamaakin kukkii ihan täysillä vielä.. Täytyisihän sekin kuitenkin siivota ja nyppiä. Laittaa syyssipulit sinne, jos meinaa jne.jne. PLÄÄH! Laiskottelu vaan tuntuu tällä hetkellä liiaksi vaivaavan. En käsitä.

Ikkunatkin täytyisi pestä, mutta on niin hel***tin kamala homma, kun meillä tuollaiset iisakin aikaiset ikkunat, niin kamala työ avata. Eipä kai sekään olisi kuin muutaman tunnin homma, kun saisi persuksensa liikkeelle.

Kuukausi takaperin puhuin jo niiden vitamiinien-syömisen-aloittamisesta, jotta sais vähän energiaa tähän elämäänsä, mutta arvatkaas, oonko saanut aikaiseksi.. =) en tietenkään. Jos jollain olis liika-energiaa, niin mulle voisi lähettää =o)

Ai, niin, kyllähän minä laskujen maksun lisäksi tänään sain viimein varattua meijän poppoolle sen laivareissun. Sen missä se Anna Abreu nyt sitten esiintyy =o) tyttö ei tiedä vielä mitään koko jutusta. Saas nähdä millainen ilme sillä sitten on. Vai täytyisikö venyttää tietoa sille lähtöviikolle saakka.. *hih*

No, mutta nyt hinaan persukseni pihalle, tai yritän ainakin *heh*

AURINKOISTA JA HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE <3