Jaahas, sitä alkoi sitten viimeinen viikko kesälomantuurauksia, ja täytyy kyllä sanoa, että kyllä on elämäni nopeimmin kulunut seitsemän viikkoa. Mutta toisaalta ihanakin päästä viimein omiinkin hommiin takaisin =o)

Silloin, kun minun oma lomani loppui, ja työt alkoi suoraan toisten lomien tuurauksilla, niin minua ärsytti. Ärsytti, ettei päässyt suoraan omiin hommiin, vaan joutui tavallaan oudolle maaperälle, ja aika vähällä ja lyhyellä opetuksella - oikeastaan mitättömällä opetuksella. Kun ekan työkaverin kahden viikon loma, oli puolivälissä, osasin homman jo aivan kunnolla, ja pidin siitä. Silti stressasin täysillä jo seuraavan osaston hommia, ja sitä, että siinä menisi sitten seuraavat neljä viikkoa.

Alku tuntuikin hankalalta, koska hommia oli vieläkin kaksi kertaa enemmän, kun ensimmäisen alueella. Nyt, kun kolme viikkoa takana, ja neljäskin jo alkanut, täytyy sanoa, että pidän tästä osastosta vieläkin enemmän !!! Viihtyisin tässä kyllä täysin, mutta SILTIKIN IHANA päästä ensi maanantaina omiin hommiin =o)

Juhlat on sitten täällä juhlittu, ja kaikki meni loistavasti. Vieraita kävi ja kakkua ja kahvia nautittiin. Kaikki höpöttivät, ja viihtyivät pitkään, joten eiköhän kaikilla ihan mukavaakin ollut.

Kaikista mieleenpainuvimmat sanat kuulin erään 4v sukulaispojan suusta, kun he tekivät lähtöä, ja tämä poika eteisessä yht'äkkiä kääntyi rutistamaan minua lujaa, sanoen; kiitos kivoista synttäreistä (vielä ihanamman tästä eleestä teki se, että sukulaisuudesta huolimatta, emme ikävä kyllä ole olleet hirveästi tekemisissä, joten en osannut vähääkään sitä odottaa, pojan rämäpäisyydestä huolimatta). Mutta rutistus lämmitti mieltä ja oli aivan ihana <3

Teinipoitsukin oli erittäin mielissään juhlista, ja oli onnellinen, kun juhlat onnistuivat. Rahaahan tuo enimmäkseen lahjaksi sitten saikin, kun säästää nyt kovaa vauhtia mopoon, ja mopokorttiin rahaa. Ensi kesänähän meillä onkin sitten edessä jo rippijuhlatkin *kauhistus, kun minäkin olen jo VANHA*

Ei mene montaa vuotta, kun nuo lähtevät pois kotoa opiskelemaan.. nyyh =o)

Mutta nyt katselemaan vielä BB, ja sitten nukkumaan, aamulla taas herätys kuuden aikaan. Ai niin, tuo Kadi on aivan ihana tuossa BB;ssä - ihanan aurinkoinen ihminen =o)

Kauniita unia kaikille *halaa*