Nuha senkun jatkuu vaan. Tää näyttäis olevan tälläinen on-off-flunssa, kun ei oikein tiedä tulisko vai ei, mut silti on koko ajan sillai sopivasti, että vie kaikki voimat. Tänäänkin töiden jälkeen söin, siivoilin vähän ja nukuin toista tuntia. Taas väsyttäisi aivan tuhottomasti, mut sitkeästi odotan, että mies tulisi töistä, ja pääsisi hetkeksi saunan lämpöön, ja peiton alle kainaloon =o)

Taas olis sit uusi viikko ja uudet kujeet edessä. Viikonloppu meni kotosalla ja perheen kesken. Lauantai kului kokonaisuudessaan oikeastaan vaan olemiseen ja yhteisestä seurasta nauttimiseen. Mun vanhemmilla käytiin, lököiltiin, saunottiin; siinä kaikki.

Sunnuntai alkoi samoissa merkeissä, mutta sitten alkuillasta sain inspiraation alkaa vaihtamaan olohuoneeseen verhoja, ja tuli siinä sitten muutenkin järkkäiltyä huushollia oikein urakalla. Mieskin innostui siivoilemaan ja järjestelemään vintillä ja saikin sen oikein hienoon kuntoon.  Eli voi onneksi sanoa saaneensa edes vähän jotain aikaiseksi!!!

Sunnuntaina käytiin katsomassa Nestoriakin, ja arvatkaas mitä ?? Pikkuprinssi oppi sitten konttaamaan!!!!! =o) Ja nousee jo tukeakin vasten seisomaan. =o) ei mene montaa aikaa kun pikkumies ottaa ensimmäiset askeleensa *odottaa jo kovasti* Kyllä on oikeasti aika mennyt mieletöntä vauhtia, juurihan tuo vasta syntyi, ja oltiin suunniltamme siitä huolien määrästä.. Nyt hän on oikea ilopilleri, jokeltelee, konttailee, suu täynnä pienen pieniä hampuja =o)

Kuulin samalla reissulla, erään tuttavaperheen saaneen edellisenä päivänä toisen lapsensa, pienen pienen poitsun *ONNEA SUUNNATTOMASTI <3*

Miten tuntuukin taas, että jokainen tuttu ja tuntematon joko odottaa viimeisillään tai on juuri saanut pienen käärön syliinsä ?? Tai oikeastaan koko tämä vuosi on ollut täynnä tälläisiä uutisia. Vai tuntuuko se vain ?

Pihalla on muuten jo uskomattoman kylmä, kyllä se syksy näyttää sieltä tulevan - hitaasti mutta varmasti. Täytyisi pihakin jo laittaa syys-ja talvikuntoon. Viedä kaikki kesäromppeet talvisäilöön, ennenkuin se ensilumi on maassa.. meillä kun tuppaa helposti jäädä ihan viime tippaan tuo kaikki =o)

Mies teki muuten eilen elämänsä "virheen" - se viritti mulle 12/7 BB- KANAVAN!!!!! =O) Arvaatte varmaan mihin meikäläisen elämä luisuu ??? =o)

Mutta nyt se mies tuli ja me mennään saunaan..

KAUNIITA UNIA KAIKILLE <3