Haukotuttaa, väsyttääkin. Onneksi on vapaa viikonloppu. En tiedä onko tuo flunssa iskemässä sitten minuunkin, kun nenä jo vuotaa lupaavasti ja tuli siinä alkuillasta otettua parin tunnin päiväunetkin.. Huomenna tulee tupa täyteen vieraita, kun juhlimme tuon teinipoitsun vanhenemista, näin muutaman viikon myöhäisellä aikataululla. Onneksi tuo sitten loppujen lopuksi tuntui sen ymmärtävän, ja nyt jo kovin odottaa huomista.

Aamulla lähdin käymään asioilla tuon puhelimeni kanssa (mies jäi kuumeisena peiton alle), ja voitteko käsittää, että se takakansi OLI OIKEASTI vain ihan hemmetin piukka!!! Tuttu myyjä sanoi, että en ole ensimmäinen, kuka on tullut puhelimen kanssa takaisin, luullen siinä olevan jotain vikaa. No, pääasia, että nyt sekin on sitten kunnossa.

Sen jälkeen tulin kotokautta hakemaan miehen mukaan, kun lähdimme hakemaan kakkuaineksia jne. Kyllä taas menikin rahaa. Menin sitten ostamaan poitsun huoneseen uuden matton ja eräänlaisen lepotuolinkin. Eli tuli taas kalliit kakkuainekset =D

Siivouskin mun piti aloitella, mutta täytyy myöntää, että ennenkuin mulle edes tuli minkäänlaista inspistä, niin tyttö oli jo siivonnut KOKO huushollin, yläkerta mukaan lukien. Nopea ja tehokas tyttö *miettii mitä antaisi palkaksi neidille* Joku saa siitä vielä hyvän ja ihanan vaimon itselleen =o)

Mutta nyt täytyy mennä saunan lämmitykseen ja peiton alle takaisin *nuhainen huokaus*

Hyvää viikonloppua jokaiselle <3