Kaikin puolin mukava ilta töissä. Ihana kyllä olla jälleen omissa töissä, ja ihana huomata, että asiakkaat on ottanut hyvin takaisin - ihan kuin ei olisi ollutkaan poissa, sama juttu jatkuu, kuin mitä ennen lomiakin =o) tai niin, miksei jatkuisi.. Osa asiakkaista on ollut jopa iloisia asiasta =o)

Töissä sattui eräs ikäväkin juttu, kaksi n.10-12 vuotiasta poikaa jäi kiinni varkaudesta, ja tuo koko homman hoito jäi minun kontolleni. Surullista =( Soitin poliisit paikalle, ja pojat olivat itku kurkussa. Mutta, mutta.. eipä siinä vaihtoehtoja ollut. Kyse oli kuitenkin yli 60,-€ tavaroista, eikä suklaapatukasta.. Eikä asiasta tehnyt yhtään helpompaa se, että tiesin niistä pojista toisen.. Jäi jotenkin surullinen fiilis, mutta ehkä parempi niin, että jäivät kiinni, ehkä sitten myös oppivat asiasta jotain!!! Ja kyllähän meillä varkaita jää kiinni melkein joka päivä.

Nyt alkoi sitten onneksi kolmen päivän vapaa, huominen päivä kuluu tosin aika pitkälle pojan tavaroita pakatessa.. Mitä sitä ollenkaan osaa edes pakata teini-ikäiselle pojalle mukaan hotelliin koko viikonlopuksi ?? Siis muuta kuin tietenkin pelikamppeet, lauantaillekkin on luvattu kovaa tuulta ja sadetta.. Olis nyt ollut kiva ilma, olis tullut mukavampi reissu. Vaikka eipä lapsia niin taida nuo sateet haitata. Ensi viikolla se vasta kostautuu, jos nuo kastelevat itsensä siellä tuulessa..

Pojalla oli muuten ollut koulussa lääkärintarkastus, ja eilen hän toi kotiin lääkärintodistuksen, joka käy MOPOKORTTIA varten - herrajestas!! No, onhan tuo minua jo 10 cm pidempikin =o) Ja ensi kesänä on sitten edessä rippikoulu ja se mopo.. Sitähän tuo odottaa jo kuin kuuta nousevaa. Onhan hänellä ollut tässä nurkissa jo muutama mopo, millä on pihateitä pitkin ajellut.

Saihan tuo vuosi takaperin mopolla ajettua naapurin postilaatikon aivan päreiksi. Säikähdys sillä taisi olla kaikista suurin, kun kamalan mäsäyksen jälkeen, rikkinäisen postilaatikon viereltä kuului pojan ääni ; voi hitto..iskä, nyt hälle tuli ongelmia.. *hih, näin jälkikäteen siis..* No, sit ei auttanut muu kuin mennä naapurin juttusille, ja eihän tuo ollut moksiskaan, kun lupasimme heti seuraavana päivänä käysä ostamassa heille uuden. Kysyinkin mieheltä sitten jälkikäteen, että täytyisikö ostaa jo varoiksi autotalliin muutama postilaatikko varalle =o)

Mutta mahtaa meillä tulla outo ja hiljainen viikonloppu, kun poitsu pois koko viikonlopun, ja mieskin lauantain sitten töissä. Ollaan tytön kanssa kaksin ainakin iltapäivään saakka. Saas nähdä mitä kivaa tyttöjen juttuja sitä keksisi.. =o)

Tiedätte muuten tämän jo kuuluisaksi tulleen "Paula-lehmän" ?? =o) Mä ostin niitä tänään ensimmäistä kertaa, ja vain sen takia, kun meillä oli viime vkonloppuna isot sauna-keskustelut aiheesta.. JOO-O, SAUNAKESKUSTELUT !!!

Koitimme tytön kanssa saada miestä muistamaan kyseistä mainosta, ja mies ei vain muistanut.. Sitten tyttö alkoi laulamaan siellä saunan lauteilla; '' On paula lehmä cool se voittaa kaikki muut saa vanukkaasta täplikkään ja vie kielen mennessään vanilia sukla vanilia paulalla on villit rillit!'' eikä siltikään mies saanut sitä päähänsä.. Vaikka varmasti on nähnyt useita kertoja.. =o) Jospa nyt sitten..

Mä täällä JÄLLEEN muuten odottelen miestä töistä kotiin =o) ja JÄLLEEN meillä on sauna lämpimänä odottelemassa. Jotenkin tuosta puusaunasta nauttii niin paljon enemmän kuin sähkö, että siellä tulee käytyä melkein päivittäin. Pojallakin kun on ollut pahaa allergiaa, ja hengenahditusta aina, niin inhosi aina saunassa käyntiä, mutta tuolla puusaunassa tykkää tosi paljon käysä, ja monesti kysyy lämmitänkö hänelle saunaa.. =o)

 Tuokin muuten on jännä juttu, että meillä tyttö menisi laittamaan saunalle valkeen (jos äiti antaisi luvan, tai on muutaman kerran laittanutkin, siten, että mies on opettanut ja ollut vierellä), ja poika ei koskaan uskaltaisi koskea. Poika on aina ollut paljon herkempi, oikea taivaanrannan maalari-tyyppi. Tyttö taas on ollut aina oikea rämäpää.

Mutta nyt menen laittamaan viimeisen koneellisen pyykkiä vielä kuivumaan, ja sitten saunan lämpöön.

Kauniita unia kaikille *halaa*