Karmee flunssa - jatkuvaa niistämistä ja yskimistä, työpäivä oli aika tuskaa, kun olis tarvinnu saada niistellä koko ajan.. *aika paha noin asiakaspalvelussa*

Päivän pelastuskin mulla töissä kyllä oli - eräs ihminen kävi siellä, vaikkemme sitten mitään uskaltaneet toisillemme sanoakkaan, mutta tunnistettiin kuitenkin toisemme =O)No, ehkä ensi kerralla uskallamme puhuakkin..

Huomenna olisi sitten viimein edessä se syöpäkontrolli.. Sen takia mä en taaskaan nuku, en vain pysty (ihana ilta töissä tiedossa, kun karmee flunssa, ja sit vielä unetkin jää väliin..).. Kaikki pyörii koko ajan mielessä, vaikka TIEDÄN!!!.. hyvähän se on, että testaavat aina säännöllisesti, niin ei sitten ainakaan pitäisi tulla mitään yllätyksiä.. Saadaan ajoissa hoidettua, jne.jne. Mutta eipä se ikinä näinä edellisinä öinä helpota.. Huomisesta vielä kahden viikon odotus, ennenkuin saa sen lopullisen tiedon, että mikä on tilanne !

Jännä muuten, että on kyse sitten mistä tahansa, aina saa odottaa tuon hemmetin KAKSI VIIKKOA- 14 PÄIVÄÄ - 14 YÖTÄ...

Mutta kyllähän mä nyt huomisesta "hengissä" selviän.. Koepalojen otto, ja se on siinä.. Sit ne lähetetään Helsingiin ja kahden viikon sisällä tulee tulokset/tuomio..