Niinhän se viikonloppu jälleen suhahti ohitse. Ihan kuin huomaamatta, miten se voikin aina mennä noin nopeasti, varsinkin jos on vapaata töistä ?? Mistäs sitä sitten aloittaisi kertomaan..

Perjantaina olin töissä aamun, ja olin jo valmiiksi suunnittellut, että viettäisin siivouspäivän, kun mieskin olisi sitten vastaavasti taas töissä (jälleen sitä, että kun minä tulen töistä, niin hän tulee ovissa vastaan, ja tekee töihin lähtöä) koko illan. No, töistä tullessa minulla oli aivan mielettömän huono olo, joten koko perjantai menikin sitten ihan vain nukkuessa, maatessa sohvalla. Taitaa tuo "flunssa" olla sitkeämpää sorttia, varsinkin näin, kun koittaa parantua siitä ei-lepäämällä.. Kai minullakin on -yskästä päätellen- joku keuhkoputkentulehdus, ja eipä se olo taida siitä alkaa helpottua, ennenkuin hakee lääkekuurin, ja LEPÄÄ.. No, joka tapauksessa, se sitten siitä perjantaisesta siivouksesta =(

Lauantaina lähdettiin käymään mun vanhemmilla, ja oltiinkin siellä useampi tunti. Kotiin tullessa aloin puhumaan tytölle, että josko iskettäisiin ne matot pihalle, niin saatais siistiä ja sunnuntai olis aikaa sit vaan loikoilla. Tytöllä oli inspiraatiot yhtä suuret kuin mullakin (ilmeestä päätellen), mutta kyllä me sit ne loppujen lopuksi pihalle heitettiin. Mies teki sillä välin autokauppoja, vaikka kyllähän tuokin siis omalta osaltaan siivoili -pihaa, ja saunaa. Koko iltahan siinä sitten meni, varsinkin kun kahvivieraitakin siinä välillä poikkes. On muuten raivostuttava hetki saada kahvivieraita, kesken siivouspäivän.. Kun koko siivous taukoo, ja sit tarvis jaksaa uudelleen vielä aloittaa, tai siis tarvis jaksaa jatkaa, kun vieraat lähtee. PLÄÄH.. No, kymmenen-yhdentoista välillä illalla saatiin koko kämppä siivottua, ja oli ihana päästä saunaan sen jälkeen. Miehen kanssa tuo saunominenkin sitten tosin venähti, kun höpöteltiin kaikkia asioita maan ja taivaan välillä. Nukkumaan me kömmittiin nimittäin VASTA neljän-viiden välillä aamuyöllä..Oli "pikkaisen" väsynyttä menoa jo siihen aikaan. mutta oli ihana jutella toisen kanssa ilman kiireen häivääkään.

Sunnuntaina tuo herätyskin sitten venähti, ja mies tuli yhdentoista aikaan herätteleen,kun oli kahvit jo keittänyt =) ihana herätys =) Juotiin kahveet rauhassa, ja lähdettiin miehen veljelle kahveelle. Tyttökin tuli mukaan. Poitsu jäi kotsaan. Siellä olikin porukkaa enemmänkin, ja siinä sitten kahviteltiin jonkun aikaa. Heidän naapurilta oltiin varattu pupu, jahka he ensin onnistuvat "pikku-pupujen-saanti-yrityksissään", ja miten mä siinä sitten erehdyinkin turpani aukaiseen, että jokohan niiden yritykset on onnistuneet ? No, siitähän tyttö innostui, ja pakkohan sinne naapuriin sitten oli soittaa, että "joko?" ja olisitte nähneet tytön ilmeen, kun puhelun aikana selvisi, että JO!!! No, ei siinä muu auttanut kuin ajaa naapuriin, ja mennä katsastamaan sinne. Varoittelin kyllä tyttöä, että puput voivat olla vielä niin pieniäkin, ettei niitä saa ottaa vielä, mutta että mentäisiin nyt sitten katsomaan.

Perille päästyämme, tyttö oli seota, voi sitä ihastelujen määrää =) Kolme pientä pupua siellä sitten oli syntynyt, ja sen saisi heti ottaa mukaankin. Eipä siinä sitten mikään enää auttanut. Meillähän on siis ennestään yksi pupu, Elvis. Ja olemme jo pitkään suunnitteleet ottavamme hänelle kaverin. Vähän kyllä jännitti, että miten tuo Elvis suhtautuu uuteen tulokkaaseen, kun on kuitenkin aina ollut sellainen lellikki =)

Meillähän on erillinen, kokonaan lämmin saunarakennus, ja siellä takkahuoneella tuo Elviskin asustelee. (poika ja minä kun ollaan lievästi allergisia, joten tänne kokonaan sisälle tuonti on mahdotonta). Ja Elviskin on oppinut siihen, että aamusti kun saunalle eka menee, niin häkin luukku on aukaistava, jotta herra pääsee vapaasti menemään =) Siellä tuo elelee kuin ellun-kana, saa mennä ja olla. Kiltisti on aina ollut (lukuunottamatta, että söi mun verhoihin hevosen mentäviä reikiä!!! ) menee aina auki olevaan häkkiinsä tarpeilleen ja syömään, muuten makoilee rennosti milloin missäkin =) Ja auta armias oikeesti, ellet avaa hänelle häkin ovea tai avaat sen vasta iltapäivällä.. sitten on häkissä ihan uudet järjestykset, kun tämä paiskoo kaikki tavarat sikin sokin =)

No, kun me päästiin kotiin tämän uuden tulokkaan kanssa, niin olimme päättäneet hieman varovaisesti tutustuttaa Elvikselle hänet. Ikinä kun ei kuitenkaan voi tietää toisen reaktioita, kun on saanut yksinään olla.

ARVATKAA MITÄ TÄÄ PÖLHÖ TEKI ??? =O)

Me kun laitoimme sitten Nessuliinin lattialle, jotta Elvis saisi sitä haistella ja tutkia, niin meni muutama sekunti, niin Elvis oli tämän Nessuliinin päällä.. =o) ja tiedätte varmaan kertomattakin, mikä oli homman nimi heti ?? JESTAS!!!!! No,minähän hädissäni tätä pientä ja uutta pelastamaan. Aina kun Nessuliinin laski alas, niin Elvis hyppäs sen päälle, itseään nylkyttämään. Ja Elvikselle oli aivan sama miten päin tämä pienempi hänen allaan oli, ei haitannut sen yrityksiä ja menoa ollenkaan.. Rietasta..

Eli se siitä tutustumisesta.. täytyypi ensimmäisenä tilata Elvikselle aika eläinlääkärille, ennenkuin tuo pieni pääsee "hengestään".. Jospa se siitä sitten =o) Mutta kyllä on Elvis ollut aivan intoa täynnä - muutenkin siis.. Kun nessuliini jonkun sylissä siellä, niin Elvis hyppii syliin, viereen haistelemaan. Ja nyt kun tämä pieni on häkissä "turvassa", ja menee vaikka saunalle, niin joka kerran Elvis makaa tämän pienen häkin vieressä "vahtimassa" tilannetta. Jännä, että se on aina samassa paikassa.

Ennen Nessuliinia Elvis oli milloin missäkin.. pöydän alla, pannuhuoneen oven edessä, nojatuolin reunan alla jne.jne. Nyt se nököttää tuossa samassa paikassa. Harmittaa toisaalta kun ei voi päästää nyt sitten lähekkäin niitä, kun molemmat kuitenkin otti toisensa ihan hyvin vastaan. Suurin pelko oli, ettei Elvis hyväksy tätä uutta lainkaan.

Niin ja muutenkin täytyy opettaa tätä pientä sitten tekemään tarpeensa tuonne häkkiinsä, eikä pitkin lattioita.. Eilen kun se pissaili milloin minnekkin. Elvis on siitä kiree tyyppi, että se menee AINA omaan häkkiin, omalle pissalaatikolle tarpeilleen.. Jaa puputko ei ole viisaita vai ?? =o)

Joo, mutta se pupuista tällä kertaa =o)

Tää ilta menikin sitten jälleen töissä. Aamulla kun herätin lapsia kouluun, niin selvisi, että poitsu olikin tullut kipeeksi =( Olihan tuo eilenkin jotenkin vaisu, ja kun kysyin sanoi päätä särkevän. Mutta otti särkylääkkeen ja lepäili. Eipä tuosta sitten apua ollut, kun aamulla oli vieläkin huonompi olo, ja komensin takaisin nukkumaan. Ja vielä puoli kolmen aikaan päivällä, kun tein töihin lähtöä, niin tuo oli umpiunessa. Saas nähdä, taitaa olla huomennakin vielä kotona-olo päivä, tänään kuitenkin kuumeessa oli. Ettei sitten ainakaan pahene

Päivä oli töissä ihan hauska. Tosin en sitten taaskaan tehnyt oikeastaan mitään mitä mun alunperin piti, vaan sain "määräyksen" muihin hommiin. Mikä oli erittäin hyvä, sillä maanantait on aina niin pirun hiljaisia päiviä, että tuntuvat välillä olevan pitkiä kuin nälkävuodet.. Mut nyt meni kyllä päivä/ilta todella nopeesti. Hyvä niin =) Huomenna menenkin sitten jo muutama tunti aiemmin, kuin piti, ja jatkan samoja hommia. Kivaa =)

Töiden jälkeen (ysin jälkeen illalla) poikkesin vielä sillä ystävällä, joka tekee muuttoa perheensä kanssa, ja vein heille pahvilaatikoita, jotta saavat tavaroita pakattua. Hmm.. surullista vieläkin.. surullista ajatella, ettei heitä ole lähimainkaan enää ensi viikonlopun jälkeen.. =( Nyt jo ikävä..

Kotiin viimein päästyäni, mies olikin nukkumassa, koska lähti jälleen klo23 aikaan töihin. Heräs puoli tuntia ennen lähtöään, joten ehdittiin siis tänään syömään iltapala pikemmin yhdessä =( Pitkät oli jälleen näkemiset.. No, eipä tuolle mitään voi.

Nyt täytyy kyllä jo kömpiä peiton alle, sillä seiskalta olisi jälleen herätys..

Kauniita unia jokaiselle <3