KYSYMYKSENI - ONNISTUMMEKO KOSKAAN SAAMAAN IKUISUUDEN KAIPAAMAAMME LASTA ???

Voima

Kortin numero : 11
11.jpg


Tilanne, jossa olet tällä hetkellä

Tällä kortilla on vahva ja selkeä merkitys. Olet uuden tilanteen edessä ja sinulla on intohimoa ja voimaa kohdata se. Elämässäsi alkaa uusi ajanjakso, jota tulet hallitsemaan suvereenisti. Tulet pääsemään vahnoista ehdollistumistasi ja löydät itsestäsi leijonan voimat. Älä pelkää tunteitasi niiden elämisessä on voimaa. Kortissa kuvataan yleensä nainen ja leijona. Nainen hallitsee leijonaa, hänen kasvoistaan paistaa rauhallisuus ja tyyneys ja hän on täysin varma itsestään.

Mitä pitäisi tehdä

Maailmankaikkeus

Kortin numero : 21

21.jpg

Maailmankaikkeus on korttina pakan viimeinen. Se kertoo suurista ja työläistä projekteista, jotka vihdoin pitkien työrupeamien jälkeen saadaan valmiiksi. Valmistuminen, elämäntyö, tutkinto, suuri saavutus, kaikki kuitenkin pitkien ponnistelujen tuloksena saavutettu.

Näistä saavutuksista yleensä myös seuraa kiitosta, kunniaa, huomionosoituksia ja palkintoja. Mutta mikä tärkeintä, saat itse tuntea tyydytystä tehdystä työstä ja sen tuloksista. Onneksi olkoon! Menestyksesi on ansaittua!

Lopputulos

Kuu

Kortin numero : 18
18.jpg

kuu ehdottaa, että näköpiiriisi ilmestyy ristiriitoja ja suuria tunteita. Joudut ottamaan aikaa ratkaisujen tekemiseen ja käyttämään harkintaasi tarkoin. Sinun on myös pidettävä mielessäsi päämääräsi, jottet harhautuisi tunteiden vietäväksi. Tarkkaile lähipiirisi ihmisiä ja selvitä heidän toimintansa motiivit. Kaikki ei aina ole sitä miltä se päällepäin näyttää. Annoksella kärsivällisyyttä ja kylmää logiikkaa selviät tilanteesta voittajana.

 

Näinköhän ??