Aivan "karmee" päivä takana.. Tiedätte varmasti sellaiset päivät, kun joku menee heti aamusti päin hemmettiä, ja siitä se sitten alkaakin/jatkuukin, eikä loppua näy. Koko päivä jatkuu samaa rataa, ja tuntuu, että kannattaisi painua kotiin peiton alle, eikä nousta enää loppupäivänä.. *aargg*

No, näin kävi heti aamusti; Aamulla otin yhteen tuon teinitytön kanssa aiheesta nimeltä talvikengät.. Hänellähän kun olisi ihan hyvät, sopivan kokoiset viime vuotiset, mutta ne eivät nyt sitten kelpaa.. Ja syyhän on päivänselvää.. Ne ovat KARMEET.. (ja toiseksi suurin syy taisi olla se, että pojan kengät olivat PIENET, joten hän saisi ilman muuta ne uudet) Inhottava ensimmäisenä aamulla alkaa tappelu. Ja tuo kun osaa olla välillä NIIN päköpää, kun vain 12 v voi olla!!! (tullut kuulemma äitiinsä, ainakin miehen mukaan.. ) 

Ja sama menohan se jatkui sitten heti aamusti töissäkin. Eräs työkaveri oli jättänyt hommat puolitiehen, ja sehän kostautui minulle heti aamusti. Joten ei muuta kuin tekemään toisille osoitetut työt, jahka oli ensin omat kiireellisemmät saanut alta pois. Ja että mä vihaan tuollaista kiirettä, mille ihminen olisi voinut jotain.

Työpäivä meni todella nopeesti, koska kiire jatkui koko päivän. Mikä oli onneksi positiivista. Töiden jälkeen soitin teineille, että laittakaa itsenne valmiiksi niin lähdetään hakemaan niitä talvikenkiä. Jahka pääsin kotiin, oli seuraava sota valmiina. Pojalla olisikin vajaan parin tunnin päästä riparijuttuja, joten se tiesi jälleen kiirettä (että mä vihaan tuota kiirettä). Kysyinkin, että miksei sitä voinut aamulla ilmoittaa, kun varta vasten olin kysynyt, että onko koulun jälkeen menoja, mutta eipä tuo ollut sitä vielä silloin kuulemma tiennyt.

No, jälleen suunnitelmat sitten kuitenkin muuttui, kun puhuimme  äitini kanssa puhelimessa jossain välissä, jonka vuoksi sitten me lähdimme tytön kanssa kaksin äidilleni, ja lähdimme hänen (ja vuotta vanhemman, kuin meidän poitsu)ja veljeni kanssa n. puolen tunnin matkan cittariin katsastamaan josko sieltä löytyisi jotain.

Siellä pienempien ja suurempienkin riitojen jälkeen, saimme sitten viimein teinitytölle kengät, takin ja sukkia jne. Ja tämän reissun aikana/jälkeen päätin, että täten palkkaankin jonkun ulkopuolisen ihmisen tekemään/lähtemään tuon tytön kanssa nuo shoppailureissut.. ONKO VAPAAEHTOISIA ???

Kotiuduimme sitten tytön ja tavaroittemme kanssa vähän yli yhdeksän illalla. Aika rankka veto, kun oli aamulla puoli 8 lähtenyt liikkeelle ja vain käynyt kääntämässä kotona.. Nyt olo on kuin yrän alle jääneellä, ja aamulla olisi taas klo kuusi herätys ja töihin, jossa pitäisi jaksaa 8 tunnin päivä *huh huh*

Tälläinen päivä tänään, rankka ja vittumainen, mutta kyllä tämä tästä taas, ja onneksi täälläkin taloudessa on kuitenkin taas riidat sovittu, suukoteltu ja halittu, joten jokaisella on hyvä mieli =o)

Ai niin, en ole pahemmin ehtinyt tänne kirjoitella, kun oon kaikki illat koittanut syventyä noihin pohjien tekoihin. Ja voin kertoa, että siihen JÄÄ koukkuun.. KÄÄK =) Olin tänäänkin jo aloittamassa tuossa tunti takaperin uutta, mutten sitten vain enää jaksanut, kun siinä olisi kuitenkin taas vierähtänyt tunti jos toinenkin.. No, huominen töitä ja sitten kaksi vapaata. Ensi viikko on onneksi vähän helpompi, kun on tuo pyhäkin *Onneksi*

Nyt on pakko oikeasti kömpiä sinne peiton alle, jotta ehtisi edes kuusi tuntia nukkuakin..

KAUNIITA UNIA JOKAISELLE <3

1097728.jpg