Jaahas, jospa sitten kertoilis viikon muitakin tapahtumia, vaikkei siinä oikeasti hirveästi kertomistakaan ole, olen nimittäin ollut sairaslomalla - lukuunottamatta maanantaita.

Maanantain olin "normaalisti" töissä, joskin se oli elämäni pisimpiä työpäiviä. Olo oli nimittäin KARSEE!!! Voimaton, teki pahaa ja olo muutenkin todella tuskallinen (alkoihan minulla tosin ne menkatkin, muttei mikään oireista olisi kyllä voinut viitata siihen, ei nimittäin ollut vähääkään selkäkipua, ei mahakipua). Olinkin jo aivan varma, että minulle iskee karmee mahatauti. Kun viimein pääsin maanantaina töistä kotiin, laitoin miehelle tekstiviestin, että menen nukkumaan, ja että olen tullut kipeäksi. Nukuin KOKO illan, ja siihen perään sitten yönkin.

Itseasiassa nukuin koko tiistainkin. Olin niin kipeä, etten päässyt sängystä ylös, saati sitten lääkäriin. Työmaalle sain juuri ja juuri soitettua, ja selitettyä tilanteeni. Keskiviikkokin kului maatessa ja nukkuessa. Koitin hiukan jotain tehdäkkin, kun alkoi olemaan jo niin turhautunut olo. Mutta ellei ihminen pysty yhtään olemaan ylhäällä, on paha mitään sen ihmeemmin yrittää tehdäkkään.

Eilinen oli jo hieman parempi päivä, mutta silti (vieläkin) tekee pahaa välillä, ja tekisi mieli iskee yksinkertaisesti sormet kurkkuun, hirmu voimaton olo ja mahaan koskee oikealle puolelle. Ja ei, "umpisuoli" se ei ole, mikä vihoittelee, sillä sen olen menettänyt jo kymmenen v:eenä, jouluaattona itseasiassa =) Sain onneksi eilen jo hieman tehtyä jotain, pestyä pyykkiä ja muuta pientä. Ylhäällä vaan ei oikein jaksaisi/pystyisi olemaan.

Tänään on jokseekin samat fiilikset, etova olo. Mutta kaippa tämä tästä viimein =) eli henkiin jään. Nyt on kans kaikki taudit varmasti ollut liikkeellä, kun on vesikeliä ja pakkasta vuoronperään. Ei ihme, että kaikki pöpöt muhii liikkeellä. Ja sitten vielä, kun tuolla työmaalla tulee tavattua kaiken sorttisia ihmisiä, ja pöpöjä.. Oikee ihannepaikka sairastua. Vaikka kyllä mulle sanottiin sitäkin, että oonko juonut tuota nokian vettä =) No, joo.. en ole, eli ei mahdollista =)

Mies on ollut koko viikon iltavuorossa, joten oon sitten ollut ihan oman onneni nojassakin. Ei vaan, kyllä tyttö on pitänyt minusta hyvää huolta. Tiistaina tuo jopa herätteli minut, oli askarrellut minulle aivan ihanan parane pian-kortin, sekä käynyt ostamassa kaupasta sydän-suklaarasian =) Voi tuota <3

Arvatkaas, mitä tuo tyttö tällä hetkellä tekee?? Viettää ystävänsä kanssa meidän isomman pupun synttäreitä =) Hassuja *hih* Tekihän tuo sille äsken "synttärikakunkin". Pakko laittaa teillekkin tänne kuva siitä, jotta saatte ihastella teinin kädenjälkiä. Tämä kakku on kostutettu kuulemma tomaatilla =)

1130891.jpg

1130879.jpg

Tänään on sitten myös noiden "inssien vuosipäivä". Tasan vuosi sitten oltiin jännissä tunnelmissa. Toinen inssi oli juuri suoritettu, ja sydän oli vielä toivoa täynnä..Niin se elämä vaan kuljettaa. Haikea fiilis =(

Joulukin sitten on jo ihan ovella (työmaalla sen kyllä huomaa ihan mainiosti, kiirettä piisaa), en vain ole oikein päässyt joulufiiliksiin. Kai tuokin vaikuttaa, kun ei ole vähääkään lunta maassa, vaan koko ajan sataa vettä, ja on pimeää. Lahjoista on osa jo ostettu, mutta vielä on hankkimattakin. Huomenna olisi tarkoitus mennä katseleen, jos vaan voimat antavat myöden. Alkaa olemaan viimeiset mahdollisuudet, kun ensi viikon olen kaikki illat töissä. Ei mitään paniikkia tai stressiä siis vielä *kääk*

Suurin stressi tuntuu olevan siitä, että mitä ostaa kahdelle teinille, joilla on "kaikkea".. Tytön kanssa siitä saunassa yksi ilta keskusteltiinkin, ja itsekkin hän sanoi, että kamalan vaikea äiti keksiä mitään, kun ei tarvitse mitään.. Älkää nyt sitten vaan kuvitelko tuosta, että meillä lapset saa KAIKEN mitä ikinä älyävät pyytää!!! Eivät todellakaan saa!!!

Kyllä meillä keskustellaan hankinnoista aina pitkään ja hartaasti. Ja tietyt jutut on saanut tietyn ikäisenä (koskien siis mm.puhelimia). Meillä on vaan viimeisen parin vuoden sisällä uusittu juuri nuo puhelimet (saivat synttärilahjoiksi) ja muut sen tapaiset, joten niitä on turha uusia nyt. Emmekä todellakaan aijo ostaa mitään vain ostamisen ilosta, saati sitten, että tuon ikäiselle alkaisi ostaa enää mitään Krääsää (LUE;leluja). Meillä on yläkerrassa eräs varasto, joka on lattiasta kattoon täynnä lasten leluja; aina pikkulegoista-nuken kerrossängyihin, ja nekin täytyisi viedä esim. kirppikselle myyntiin. Kun vain saisi aikaiseksi!!!

No, tulee se joulu sieltä joka tapauksessa, stressaa tai ei =) Rokkikselta sain eilen hienon viestin - oikean päivän piristyksen. Löytyy hänen blogistaankin =) Kiitos siitä *halaa*. Viime yönä sain kirjoitettua joulukortitkin, ei jäänyt taas viime tippaan ei.. Postiin täytyisi vielä kiikuttaa, tänäänhän on viimeinen päivä ne postittaa. Vielähän ehtii ihan hyvin!

Mutta, jospa nyt menisi keittämään päiväkaffeet itselleen - kelpaako jollekkin muulle ?? Tervetuloa, hetken päästä olis valmista =oD

Ihanaa viikonloppua Jokaiselle <3