Sitä olisi sitten taas ensimmäinen työpäivä sairasloman ja vapaiden jälkeen taas takana. Huomenna tosin olisi taas vapaa, mutta siitä seuraakin sitten sen jälkeen pitkä työruoeama, mikä kestää sunnuntai-iltaan saakka. Saas nähdä kuinka kiirettä ollenkaan on koko loppuviikko..

Vikonloppu jälleen tuli ja meni. Lauantaina oltiin jouluostoksilla miehen kanssa, ja täytyy myöntää, että kyllä tuokin työpäivästä kävisi =) Ihmisiä oli aivan mielettömästi liikkeellä, ja sitten kun pyörit ja hyörit siellä väkijoukossa, niin kyllä meinaa usko loppua =) Saatiin onneksi kuitenkin lahjoja ostettua ja ostettiin piparkakkutalo-aineksetkin yllärinä tytölle. Kun viimein illalla palasimme shoppailuista, niin tyttö alkoi innoissaan väkertämään piparkakkutaloaan (täytyy muistaa huomenna laittaa teille tänne kuvaa siitä, tuli todella hieno).

Mehän sitten muuten tuolla ostoksilla päätettiin ostaa tytölle sen huoneeseen kirjahylly, johon se saa laitettua telkkarinsa, ja stereonsa, ja muuta sälää. Sitä kun tuolle on kertynyt todellakin kaapit väärälleen. Ja vaikka tuo siis joululahjaksi ostettiinkin, niin tehtiin myös sellainen päätös, että annettiin se tytölle jo sunnuntaina.. Ai miksikö ?? No, täytyy sanoa, että JUMALAN KIITOS, ANNETTIIN!!!

Ruvettiin vain pähkäileen sitä, että onko kiva, sitten aattona alkaa kokoomaan jotain mieletöntä kirjahyllyä, ja siivoomaan ??!! Sunnuntaina kun alettiin sitä sitten kokoomaan ja tuota yläkertaa siivoomaan, niin mulla meni siinä ilta yhdeksään saakka. Tulipahan joulusiivous tehtyä tuonne lasten valtakuntaan sitten oikein kunnolla ja tyttö sai myös hyllynsä, johon oli erittäin tyytyväinen =) Ja sehän oli pääasia =) sunnuntai kului tosiaan sitten täysin siinä. Mun vanhemmilla käytiin välillä syömässä, kun kutsu kävi sinne, ja sitten taas kotiin jatkamaan.

Eilen olin vapaalla, ja aamupäivän pesin pyykkiä ja siivosin meijän makkarin. Pakko tehdä näin pikkuhiljaa tänä vuonna tää joulusiivous, kun koko loppuviikon olen melkein kokonaan töissä. Saatiin uusi patja meidän sänkyyn joululahjaksi (sekin näin viikkoa etukäteen =D), joten oli senkin vuoksi se siivottava =) Iltapäivällä lähdin tytön kanssa kaupoille, kun piti saada muutamalle kaverille joululahjat, ja pari tuntia vierähti siinäkin äkkiä.

Mieletön ajatella, että jouluun on enää muutama päivä. Harmi vaan, kun ei ole yhtään lunta. Jotenkin se joulun fiilis ei ole samanlainen, kun voisi ihan hyvin mennä nyppimään kukkamaata *hih*

Ai niin lauantaina sattui muuten yksi juttu.. Meillähän on kaksi pupua. Tuo vanhempi on ollut meillä jo muutaman vuoden, ja tämä uusi; Nessu haettiin muutama kuukausi sitten. No, lauantaina tää meidän vanha pupu oli vapaana, ja menin sitten päästämään nessunkin vapaaksi, niin se kävi todella pahasti meijän vanhan pupun kimppuun =( ellei tyttö olisi toiminut salaman nopeasti, olisi tuo varmasti päässyt hengestään.. En ymmärrä!!!

Nehän eivät ole koskaan olleet keskenään samaan aikaan ilman meitä vapaina, joten tiedämme varmasksi, ettei tätä ole tapahtunut koskaan ennen!! Tosin tämä tutustumisaika heillä on välillä ollut aika tapahtumarikastakin, mutta ikinä ennen ei ole kumpikaan purrut toista - ennenkuin nyt. Meijän vanhalta pupulta lähti paljon karvaa oikein, ja tuo nessu olisi varmaan purrut sen hengiltä, ellei tyttö olisi tajunnut heti mennä väliin. TODELLA pelottava tilanne!!!

Mutta nyt on pakko lopettaa tälle päivälle, ja kömpiä maate, jotta pääsisi taas aamulla ylöskin =)

Kauniita unia jokaiselle <3