On ollut hiljaista täällä blogi-rintamalla, mutta samaa ei voi sanoa "oikeasta" elämästä. Oli siinä suuren suuria "ongelmia", ja kaikki aika ja voimatkin on mennyt vain siihen että selviää päivästä toiseen.. tai oikeastaan hetkestä seuraavaan hetkeen. Kaipa tämä tästä jälleen helpottaa.

Toissa viikko menikin sairaslomalla, tämä viikko tiukasti töissä - eilinenkin. Ja on järkyttävää tajuta, että aamulla täytyisi jälleen mennä töihin. Ei oikein nämä yhden päivän vapaat auta tai helpota. Mies töihin jo lähtikin hetki sitten ja teinit kömpivät jo nukkumaan. Onneksi ensi viikonloppu on VAPAA!!!

Eipä tänne mitään ihmeellisempää kuulu. Kontrolli oli keskiviikkona, ja mitäs sinne.. Lääkäri oli oikein tyytyväinen =) Sanoi, ettei mitään silmin nähtäviä muutoksia näkynyt, lukuunottamatta tietenkään arpikudosta. Ja jälleenhän tämä on sitten niitä tulosten odottelemisia. Mutta ei siis ainakaan mitään hälyttävää sillä rintamalla.

Nyt on mentävä sohvan nurkkaan teekupin kanssa katselemaan uutta Wallander-leffaa (ovat muuten oikeasti TODELLA hyviä leffoja. Oon ihan hurahtanut niihin )

HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE <3

PS. Tuo 40 000 tulikin niin nopeasti täyteen, että teen niin, että kaikki huomiseen klo 21.00 mennessä osallistuneet pääsee mukaan arvontaan =)