Pitkään aikaan en ole tännekkään ennättänyt kirjoitella mitään, mutta yksinkertaisesti ei vain ole ollut aikaa tai voimia. Tuntuu, että kaikki vapaa-aika kuluu vain töissä. Uusi vuosi tuli ja meni, sekin töissä. Tai niin - lauantaina koko päivä töissä, sunnuntai-ilta töissä (puoli kymppiin saakka) ja maanantaina KOKO päivä töissä (9-18.15) eli ei todellakaan mitään ongelmia sen suhteen, mitä tekisi. Töissäkin niin kiire, että kun kotiin sieltä viimein on päässyt, niin ei jaksa enää yhtään mitään!! Eilinen ja tämä päivä ollut onneksi vapaata, niin on hieman ehtinyt edes keräillä voimia =)

Uusi vuosi tosiaan oli ja meni. Jahka töiden jälkeen pääsin viimein kotiin, niin mies oli laittanut pihatulia pihan ympäri. Oli todella kauniin näköistä, kun oli jo pimeää. Söimme hieman, ja aloimme katselemaan miehen ja tytön ostamaa leffaa kera herkkujen =) Ihan katseltava leffa oli, vaikka olikin -81 vuoden leffa (mies ei ollut huomannut sitä ollenkaan *hih*).

Leffan jälkeen menimme ulos katselemaan, kun tyttö paukautteli pommejaan (poitsu olikin sukulaisten luona, kun paras ystävä on siellä), joista tosin tuo mieskin sitten innostui *ihme..=)*.

Puolen yön aikaan oli sitten jo rakettien vuorokin. Kyllä ne sitten näyttävät kauniilta tuolla taivaalla. Ja varsinkin nyt, kun ne sentään näkyivätkin. Viime vuonna oli niin mieletön sumu, ettei nähnyt yhtään mitään. Rakettien jälkeen kömmimme vielä saunaankin, kun olimme aivan jäässä. Pitkälle yöhönhän tuo jälleen venähti, mutta eikös se tälläisenä yönä sallita =)

Oli ihana UudenVuoden aloitus <3