Viikonloppu sitten tuli, oli ja meni.. Missäköhän välissä tämäkin kaikki tapahtui??? Tunnin päästä pitäisi sitten jälleen suunnistaa töiden ääreen, vaikka kotonakin olisi tekemistä vaikka kuija ja paljon =( Motivaatiot on taas vähän hukuksissa, mutta kyllä se sieltä taas tulee, jahka työmaalle saakka kerkiää (toivon mukaan ainakin)

Lauantai kului aika koti-merkeissä. Tai niin, ei ihan kun Tyttö oli päivällä ystäväperheen mukana luistelemassa monta tuntia, ja mekin sitten lähdimme sillä välin asioille. Kiertelimme kaupoissa ja kävimme anopilla päiväkahveella. Ilta sitten menikin pitkälti juuri kotona, telkkaa katseltiin, saunottiin ja vaan oltiin =) Aina ei jaksa niin kamalasti touhottaa joka suuntaankaan. Ja illalla alkoi aivan hirvee lumimyräkkä!!! Sitä lunta tuli aivan taivaan täydeltä. Metriä  kauemmas ei eteensä edes nähnyt =)

Sunnuntaina meni muuten KOKONAAN kotona. Lumitöissä meni oma aikansa, ja sitten tuo mies innostui opettamaan tytölle autolla ajoa. Olisittepa nähneet.. Nauroin ihan kippurassa noita kahta. Ykköstä-pakkia-ykköstä-pakkia mentiin meijän pihassa vaikka kuinka kauan.. Niin ja sitten päivään mahtui paljon vieraita =) Tuntuu, että meillä käy nykyään hirmu usein kaikki kaverit sunnuntaisin kylässä, kun tietävät, että silloin me olemme varmasti kotona *heh* eli vieraita kestittiin sitten melkein koko päivän. Ihan kivaa oli =)

Eilen illalla, kun oli jo pimeää, oli muuten uskomattoman kaunista! Puut olivat aivan täynnä lunta. Oli ihan sellaista tainomaisen näköistä =)

Mutta nyt on pakko alkaa suunnittelemaan sinne töihin menoa *plääh*

Hyvää alkuviikkoa kaikille <3