Vapaa viikonloppu meneillään. Jotenkin vain nuo aivot eivät ole rekisteröineet tietoa, sillä olen koko ajan kovasti "menossa" huomenna jo töihin. Oon siis ihan sekaisin päivistä, on kuitenkin sen verran taas aikaa, että olis ollut kaksi päivää vapaata putkeen töistä.

Viikko meni siis erittäin pitkälti jälleen töissä, ja varsin paljon juuri illat, joten sen vuoksikin on ollut täällä rintamalla kovin hiljaista. Töissä sain uusia "haasteita", sillä sain vastuulleni siellä muutamia "osastoja", jotka pitävät sisällään sitten myös tilauksia, kuormien purkuja ja laskujen tarkisteluja. Yllättävän paljon nuokin kaikki vieneet siis aikaa tällä viikolla. Ovat kuitenkin uusia asioita (eivät siis mitään niistä osastoista joilla viime kesän lomat tuurailin), mutta olen erittäin tyytyväinen uudistuksiin =)

Muuten vapaa-aika on kulunut pitkälle vain kotioloissa, on vaan ollut niin väsynyt, ettei ole jaksanut mitään ihmeellistä alkaa enää töistä tultua puuhailemaan. Pakolliset kotityöt ja siinä se sitten on ollutkin. Miehen kanssa on työvuorot jälleen menneet NIIN ristiin, kuin vain ikinä voi mennä. Kun mä tulen, niin mies on vajaan tunnin sisään kerinnyt jo lähtemään itse töihin, tai päinvastoin. Välillä aika turhauttavaa!

Eilenkin mies tuli puolenpäivän jäljestä töistä (oli ollut melkein koko yön), ja mä menin puoli kahteen töihin ja olin ihan koko illan. Illalla sitten mun töiden jälkeen syötiin, ja alettiin katseleen telkkaa, niin ei mennyt varttia kauempaa, kun molemmat - niin mies kuin tyttökin - olivat molemmat sohvalla umpiunessa, toinen toisella ja toinen toisella sohvalla =) Yksin sitten kävin saunassa, ja roikuin netissä =)

Tytöllä oli ollut eilen aamulla hauska herätys =) Meillähän tyttö on tunnetusti ollut AINA TODELLA, TODELLA!!!! huono heräämään, ja tuo saattaa nukkua 15 tuntia putkeen, ellei mene "potkimaan" hereille. Ja näin siis on ollut aina, pienenäkin! No, tyttö sai mummultaan joskus joululahjaksi sellaisen todella suuren herätyskellon, mikä pitää peijakkaan pahaa ääntä.. Sellainen tämän tapainen =D

1261242.jpg

Ja tytöllä oli ollut kello sängyn vieressä lattialla, ja hän oli unissaan iskenyt vain sormensa tuonne väliin, jotta oli saanut kellon vaiennettua. Ja samasta asennosta tyttö sitten oli herännytkin - siis sormi tuolla kellon välissä =D Olisi ollut varmasti näkemisen arvoista.. =D

En oikeasti tiedä mikä unitauti tuolla tytöllä on, kun hänellä on tosiaan aina ollut niin, että mikään unimäärä ei tunnu riittävän. Aivan mahdottomat unenlahjat. Poika onkin ollut ihan päinvastainen, vaikka menisi puolilta öin nukkumaan, niin silti kukkuu aamulla aikaisin ylhäällä. Tosin nyt viime aikoina on tuokin jo hieman muuttunut unisemmaksi versioksi.

Pojalle oli muuten meinannut käydä koulussa yksi päivä tosi huonosti. Oikein säikähdin. Soitti nimittäin mulle yksi päivä heti koulun jälkeen, että hänelle oli sattunut koulussa pieni onnettomuus. Oli nojannut ikkunaan, ja se oli mennyt rikki, jolloin se oli tippunut hänen päälleen. Säikähdin kamalasti!!! Siinä olisi nimittäin voinut käydä TODELLA hullusti, mutta pojalla oli niin paljon onnea matkassa, ettei hänelle tullut naarmuakaan. Saas nyt sitten nähdä, joudummeko me maksamaan sen vai emme, kun opettaja selvittää nyt, että meneekö se koulun vakuutuksesta, koska tuo lasin rikkuminen oli ollut todellakin silkka vahinko. Siltikään en osaa sanoa muuta kuin, että jos joutuisimmekin maksamaan jonkun omavastuun siitä, niin pääasia on, ettei pojalle käynyt mitenkään!!!

Mutta nyt sohvan nurkkaan telkkaria katselemaan =)

HYVÄT VIIKONLOPUT KAIKILLE <3