Pääsiäinen alkaa pikkuhiljaa olemaan takanapäin, ja arki on edessä väistämättä. Olisin mielelläni vielä viettänyt muutaman vapaapäivän, mutta ei auta itku markkinoilla, huomenna olis jälleen työpäivä - tai itseasiassa ilta.. Neljä iltaa ja sitten viikonloppu vapaalla, vaikkakin miehellä tuo ensi lauantai kuluukin sitten koulutuksessa.

Nämä pyhät menivät aika pitkälle kotimaisemissa. Eipä sitä ihmeemmin tullut minnekkään sitten lähdettyä, vaikkakin American Car Show kyllä välähti mielessä ja unelmissa. Täältä sinne vain tuota matkaa kertyy "jonkin" verran paljon, joten rahaa tuossa reissussa olisi ainakin kulunut. Teimme sitten päätöksen, että emme lähde.

Lauantai meillä molemmilla menikin töissä. Ja oli sitten NIIN kiire päivä, että taisi jäädä joulukin kakkoseksi. Vaikka kiireinen työpäivähän menee aina nopeemmin, kuin hiljainen =) Olin töiden jälkeen aivan poikki!

Viiden aikaan viimein taisin kotioven avata. Miehen työpäivä ei ollut sujunut yhtään sen paremmin, ja hän kotiutuikin vasta seitsemän aikaan. Ja aivan poikki hänkin. Ilta kului telkkaria katsellessa ja saunaa lämmitettäessä.

Eilen käytiin ajelemassa ja aurinko paistoi taivaan täydeltä. Kävimme myös sukulaisissa ja ystävien luona kahvilla. Mukava päivä.

Niin ja eilen tapahtui jotain muutakin.. MEIDÄN TEINIPOITSULLA OLI KYLÄSSÄ KAHDEN POJAN LISÄKSI MYÖS TYTTÖJÄ.. Joten ehkä tuo minun "ihastumis-teoriani" onkin totta =D APUA!!! Ja nuo tytöt olivat meillä tänäänkin.. Katselivat yhdessä leffaa =)

Mutta jatkan myöhemmin sillä nyt menen kyselemään tytöltä, kun on lukemassa kokeisiin.. =)