Iltavuoro viikko töissä, ja sen kyllä huomaa täälläkin, sillä tuntuu, ettei aika riitä mihinkään muuhun, kuin vain ja ainoastaan töihin. En saa mitään kotitöitäkään tehtyä, kun mitään ei voi aamupäivällä mukamas aloittaa kellon kyttäyksen lomassa. Ja sitten, kun olen sellainen, että jos aloitan jotain, en voi sitä kuitenkaan lopettaa kesken, vaan se täytyisi saada tehtyä loppuun saakka..

Töissä on kyllä illat mennyt todella nopeesti, eilinen oli tosin ihan katastrofi kaikin puolin. Onneksi kaikki työpäivät/illat eivät ole kuitenkaan sellaisia. HUH! Tänään menikin sitten jo hieman mukavammin =) Vielä kolme iltaa kun jaksaisi niin sitten olisi viikonloppu vapaa. Niin, tai saa nyt nähdä miten käy, saattaa olla, että lauantaina pihamaatamme koristaa nosturi, joka kertoo taas sen, että meiltä kaatuu kaksi valtavaa kuusta, joten lauantaista muodostuu kaikkea muutakuin vapaa päivä.. Se riippuu ihan ilmoista, joten sen näkeepi vasta sitten lähempänä.

Vaikka täytyy sanoa, että toivottavasti paistaa aurinko!!! Nyt on taas koko viikon, ja viime viikonlopun tullut vettä taivaalta, ja vaikka lämmintä onkin ollut, niin ei silti kiva.. Ihan syksyinen fiilis tuli tänäänkin =( Ja minä kun niin odotan vain kesää!!!

Mikään ei ole sen ihanampaa, kuin kesäaamuna mennä kahvikuppinsa kanssa kotiportaille ja nauttia auringosta *haaveilee ja huokaisee* Voi, että, kun se jo tulis!!!

Meillä on taas kaikki muu väki nukkumassa, mies tosin luultavasti kömpii tunnin sisään ylös tuolta makkarista ja lähtee töihin (minähän siis juuri tulin =D) taas yötä vasten. Tää viikko on miehen kanssakin mennyt päin p****tä, ollaan nimittäin tapeltu =( Kai siihen osaltaan vaikuttaa tämäkin kaikki kun, on vaan niin stressaava, kun meillä ei ole ikinä aikaa toisillemme..

Tiedän, että pitäisi ja pitäisi.. järjestää sitä, mutta.. aina se tyssää meillä johonkin. Kumpikin keskittyy liikaa töihinsä, ja sitten kun tehdään ristiin ne vuorot, niin eipä siinä pahemmin nähdä.. Enhän mä tänäänkään ole vielä edes nähnyt miestä. Usein mies poikkee mun työmaalla kahvilla, jotta nähdään se päivän ensimmäinen kerta, mutta oon ollut niin pahalla päällä, että kai se on tällä viikolla katsonut viisaammaksi pysyä poissa *huoh*

Kaipa tämä tästä taasen. Nyt haen kupin kahvetta, ja käperryn katseleen CSI;tä.

Kauniita Unia jokaiselle <3