Tämä viikko on ollut aikas hiljaista, olen nimittäin ollut sairaslomalla. Niskassa/hartioissa on oikealla puolella (jälleen) paha tulehdus, samassa kohtaahan oli jo kerran aiemminkin.

Menin kyllä urheasti maanantaina töihin, kivusta huolimatta, mutta puolen päivän aikaan oli annettava periksi, ja sanottava pomolle, että on pakko päästä kotiin. Kipu oli nimittäin niin kova, että oksensin. Ajelinkin sitten lääkärin kautta kotiin, ja samantien nukkumaan. Onneksi sain nukuttua, jotta kipu hieman hellitti.

Ei tuo kyllä vieläkään ole normaali, mutta ajattelin silti mennä huomenna töihin. Teen sitten sen mukaan kuin vain pystyn. Huomenna on kyllä pitkä päivä tiedossa, kun ensin teen oman vuoron, ja sitten pitäisi jäädä vielä ainakin pariksi tunniksi auttelemaan työkaveriakin hommissa. Ja siinä välissä olisi vielä yksi palaverikin. No, otan varoiksi pari särkylääkettä mukaan, niin eiköhän se siitä.

Mitäs muuta täällä olisi tapahtunut.. Niin lauantaina saimme nuo kuuset nurin, ja sunnuntaina sitten iskikin taas täysi talvi!! LUNTA tuli koko päivän, ja sitä tuli vielä maanantainkin! Oli aika kokemus lähteä kesärenkailla maanantaiaamuna töihin, mutta onnekseni huomasin, ettei tuolla "isoilla" teillä sitten ollutkaan lunta tiellä, vaan kaikki oli sulanut sitä mukaa, eli ihan mukava keli sitten olikin.

Eilen oli kaunis ilma siihen saakka, kun mies tuli töistä =) Voi, että, kun mies oli kiukkuinen! Tai niin, harmittaahan se, kun ensin paistaa taivaan täydeltä arska, ja sitten kun pääsis kotiin ja jenkin kimppuun, niin sataakin kaatamalla. Ja vuoronperään satoi vettä ja rakeita =) Koittaa nyt saada kaikki pohjatyöt siitä valmiiksi, kun olisi tarkoitus mennä se lauantaiyönä maalaamaan.

Tänään pihalla onkin ollut todella kesäinen ilma. Ihana auringonpaiste koko päivän. Harmi, kun tuo mies ei uskalla antaa /luota minun käsiini moottorisahaa, niin voisin mennä tekemään noita puuhommia tuonne pihalle - ehkä se kyllä on muutenkin viisasta jättää väliin, tällä niskatulehduksella. Niin ja mies siis joutui lähtemään tietenkin iltavuoroon töihin =(

Mun sormet syhyää, niin mielettömästi päästä tuon meidän pihan kimppuun.. Tekemistä olisi vaikka millä mitalla, mutta en pysty tekemään niitä yksin, vaan niissä tarvitaan miehen apua. Mies minua tänään lohdutteli, että viimeistään ensi viikolla päästään niihinkin hommiin käsiksi, että ei auta nyt kuin odottaa, ja tehdä niitä, mitä pystyn yksin tekemään =)

Näin muuten eilen tämän kevään ensimmäisen sitruunaperhosen, ihan tuli jo kesäfiilis =) Kukkamaalla on aika hiljaista, samat alut mitkä viimeksikin. Ihmekös tuo, kun välillä on lunta maassa, ja välillä taas tulee vettä koko ajan. Tarvittais välillä sitä lämpöäkin =) Kyllä se kesä sieltä tulee, hitaasti mutta varmasti *ei-jaksaisi-millään-odottaa*

Perjantaina kylvin jo esikasvatettavia siemeniä, jospa ehtisin niitä sitten vielä hieman latvoa, ja saisin ne hieman vahvemmiksi ennen pihalle istutusta. Nyt jo muutamat niistä ovat itäneet, toivottavasti en kylvänyt niitä liian aikaisin.

Mutta nyt meen pihalle nauttimaan lämmöstä, ja tekemään jotain "järkevää" =D

KAUNISTA JA AURINKOISTA KESKIVIIKKOA KAIKILLE !!

840307.jpg