Jaahas, viikonloppu tuli ja meni -yhtä nopeasti kuin aina. Ja paljon tuli tehtyä ja touhuttua, eli koko viikonloppu mentiin kuin aropuput *hih*

Lauantaina oli meikäläisellä herätys jo aamulla kuuden aikaan ja olinkin koko päivän töissä, ja neljän jälkeen vasta sieltä kotiuduin. Syötiin äkkiä ja pakattiin auto valmiiksi, kun lähdettiin "teippaileen" heti tuota jenkkiä, koska se oli tarkoitus vielä saman vuorokauden aikana/puolella maalata.. Joo, koko ilta/yö siinä reissussa sitten meni, vaikkakin yllättävän nopeesti saatiin se hallilla sitten teippailtuakin. Oli onneksi apukäsiä paikalla jonkin verran =)

Matkaan mahtui kyllä kaikenlaisia kommervenkkejäkin, niinkuin aina, mutta auto on nyt kuitenkin maalattu (mustaksi tietenkin) ja vaikka mies ei ollutkaan täysin tyytyväinen suoritukseen, on auto mielestäni nyt TODELLA UPEA!!! Eikä tuo mies ikinä ole täysin tyytyväinen kättensä jälkiin, aina olis voinut olla vieläkin parempi..

Niin, ja ennen tuota maalausurakkaa mies oli tehnyt toisen todella valtavan urakan.. Oli kuskannut kaikki mahdolliset risut/kuusenoksat, jotka viime viikonlopun savotasta tuli, niin jäteasemalle. Viikonloppuna sitten haravoittin vielä pihaa pitkin poikin, sillä ette koskaan usko, mikä määrä käpyjä voi kahdesta niin valtavasta kuusesta pihamaalle pudota.. Niitä oli oikeasti satoja!!! Nyt on nekin kaikki pois pihasta. Vihdoin tuo piha alkaa vaikuttaa hyvältä. Kyllähän se vielä kaipaa soraa, multaa jne.jne. mutta pääasia on nyt, että se on ainakin suurinpirtein siisti.

Vielä kun tuo kesä jatkaisi tuloaan, niin voisi alkaa istuttaa pihalle kaikkea *haaveilee* Hyvää vauhtia tuo onneksi on tulossa. Tänään näin muuten ensimmäisen västäräkin =) Ovat varmaan olleet jo jonkin aikaa, mutta eivät ole minun silmiini ilmaantuneet. Joku asiakas juuri kehui nähneensä jo pääskysenkin, mutta tiedä sitten..

Töissäkin on just hirmu kiire. Viime viikolla jo olin yhtenä päivänä aamu 8-iltakuuteen töissä, ja tänään menin 12. ja olin ysiin saakka. Samanlaisia päiviä taitaa olla koko viikon, joten saattaa perjantaina olla aikas väsynyttä meininkiä. 45 tuntia taitaa tulla tällä viikolla työtunteja täyteen. No, onneksi on sitten la-su-ma vapaata =)

Mutta nyt käperryn hetkeks telkkarin ääreen ja sitten maate, aamulla olis taas herätys kukonlaulun aikaan=)

KAUNIITA UNIA JOKAISELLE !

592108.jpg