Hannan tekemät rippikoristeet saapuivat ehjänä perille -

dividers_60.gif

MILJOONAT-TRILJOONAT KIITOKSET VIELÄKIN(!) HANNALLE !!!! =)

dividers_60.gif

Koristeet olivat aivan ihanat näin livenäkin, ja olemme niihin todella tyytyväisiä, jopa meidän poitsun ne saivat ensin aivan hiljaiseksi ja  hän oli aivan ihmeissään Hannan kädentaidoista. Katseli vaikka kuinka ja kauan ja ihmetteli, kuinka kukaan voi olla noin taitava käsistään =) Ja se on jo paljon, kun meidän poitsun saa näin hiljaiseksi ja ymmälleen *hih*

Rippijuhlien kutsut kirjoittelin viimein tiistaina ja eilen saatiin ne postiin. Olin vähän kuvitellut/haaveillut tekeväni kutsut ensin itse, mutta löysin niin kauniit valmiit kutsukortit, että en malttanut olla niitä ostamatta.

Kuvia molemmista - sekä koristeista että kutsuista lisäilen huomenissa (nyt en jaksa alkaa enää kuvailemaan).

Eilen toimitimme myös anopille leipomisaineita, hän kun lupaili alkaa leipomaan pullaa meille juhliin. Taisin jo jossain vaiheessa mainitakkin, että anoppihan teki aikoinaan meidän häihin koko ruokapuolen, joten kyllähän se anopilta onnistuu =)

Joten, kuten huomaatte järjestelyt ovat täällä käynnistyneet!! Pakko ollakkin, kun kolmen viikon päästä olisi sitten juhlat *huokaus - ihan vain pienen poikani aikuistumisen vuoksi* =)