Viime päivinä en ole ehtinyt päivitellä tänne mitään, vaikka aamuvuorossa olenkin töissä ollut. Saas nähdä muistanko edes enää mitään mitä täällä on tapahtunut =)

Viime viikonloppuna meni lauantai siis jälleen töissä. Päivä oli kiireinen, niinkuin varmasti arvata saattaa - ihmiset kun  suunnittelivat jo kovasti äitienpäivän viettoa ja ryysis oli kyllä todellakin melkoinen. Ilta menikin sitten nopeasti ja sen jälkeen, kun oltiin käyty mun vanhemmilla, tultiinkin kotiin pihahommiin jälleen. Ilma oli todella upea. Niinkuin koko viime viikon. Kukkamaakin kukkii jo NIIN ihanasti (täytyy siitäkin laittaa tänne huomenna kuvia, jahka kerkiän räpsimään niitä) =) 

Sunnuntaina olikin sitten äitienpäivä, ja hyvin ansaittu vapaa!!! Aamulla sain "oikea-oppisen" kahvi-kakku-lahja-aamiaisen =) Olivat kattaneet siis kakunkin heti aamukahvipöytään *hih*. Lahjaksi sain aivan ihanan henkarin, jonka tyttö oli tehnyt koulussa, ja johon oli askarrellut äiti-sanan, muumimamma-mukin, sekä valtavan kokoisen hortensian!!! Joka oli aivan ihana *kiitos kuuluu rakkaalle miehelleni*, tosin sellainen asia minulla jäi nyt hieman pimentoon, kun kukkakaupassa oli sanottu miehelle, että kukkimisen jälkeen sen voi istuttaa pihalle, niin onkohan tämä nyt sitten sellainen lajike, joka todella menestyy ulkona ??? Mistä sen tietää ??? Osaako kukaan neuvoa *pliis =) * Etten vain tappaisi tätä, niinkuin viime kesänä sen yhden hortensian sain hengiltä.

Iltapäivällä käytiin anopilla kakkukahvilla, ja vietiin tietenkin viemisiäkin. Anoppi oli todella mielissään. Sieltä me sitten suuntasimmekin suoraan mun vanhemmille, jossa äiti olikin kokkaillut jo ruokaakin. Siellähän se loppuilta sitten menikin. Mukavaa oli. Vietiin muuten mun äidille valtava kirja, jossa on kaikki perennat, ja joka oli tiedoiltaan todella laaja. Äiti oli todella mielissään, on samanlainen puutarha-ja kukkahullu kuin minäkin. Tutkailtiin koko kirja läpi, ja kamala polte tuli heti lähteä puutarhalle kukkia hakemaan =) Ei sitten kuitenkaan lähdetty, vaikka tuskin tuo olis ollut edes äitienpäivänä auki *hih*.

Varmaan kymmenien kohdalla molemmat sanoi, että tuollainen täytyisi saada =) Onneksi ei päästy sinä päivänä minnekkään puutarhalle, olis voinut tulla kallis reissu =) Katjan blogissa olen aina ihaillut heidän puutarhaansa, kukkiansa, sillä se on aivan taivaallinen!!! Ja sieltä löysin myös aivan uuden "ihastuksenkin", nimittäin nuo TARHAKYLMÄNKUKAT - ihania, ja niitä on oikeasti pakko saada !!! Viime kesänä löysin unikot =) Eli joka vuosi/kesä näimmä jotain uutta =)

Vielä, kun joku kaunis päivä saisi kukkimaan ne yhtä ihanasti kuin Katja.. *haaveilee* Toinen mistä olen unelmoinut on KÄRHÖT, niitäkin minulla oli edelliskesänä, ja sain nekin kuolemaan =(, mutta siihen oli kyllä ehkä syynä se, että aloitin tuon kokeilun kaikista vaikeimmalla lajilla, koska ostin jalokärhöjä. Niitähän on helpompiakin lajeja, joten ehkä koitan sellaista tänä kesänä. Yritystä ainakin löytyy =)

Tällä viikolla nuo ilmat sitten muuttuivatkin kertaheitolla, ja pakkaset iskivät yhtäkkiä. Olikohan se tiistai vai keskiviikko yö, kun oli jopa 5 astetta pakkastakin ollut, onneksi illalla peitin kukkamaan, jotta ne eivät ainakaan kuolisi. Ja todellakin onneksi muistin peittää, sillä aamulla oli auton ikkunatkin niin jäässä, ettei siitä olisi voineet kukkaset kyllä selvitä. Nyt tämä onkin sitten ollut yhtä peittelemistä koko ajan =( eikä lämpöä näy eikä kuulu. Kyllähän tuollaisen kukkamaankin kanssa vielä pärjää, mutta harmi sellaisia, kenellä on omena-kirsikka-luumupuita, sillä ne kukkivat jo, ja eivät taida pakkasista välittää yhtään sen enempää, kuin kukkamaan kukatkaan. Aika mälsää, kun tuli kylmä =(

Tämä viikko on mennyt töissä ja kotosalla, ei mitään sen kummallisempaa, lukuunottamatta noita rippijuhla-järjestelyjä, joita onneksi on tullut jo hieman aloitettua. Vaikka onkin se juhla-viikko lomaa (vietetään miehen kanssa molemmat silloin ensimmäinen viikko kesälomastamme, kolme viimeistä sitten vasta "kesämmällä"), ja aikaa järkkäillä sitten "rauhassa", niin tiedän, että meillä (LUE; MINULLA) vielä se paniikkikin iskee jossain vaiheessa *kokemuksen syvällä rintaäänellä*

Mutta nyt suihkuun, ja maate, huominen vielä töitä, ja sitten kolmen päivän vapaa *JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE*

Kauniita unia jokaiselle *halaa*