Perjantaina tuli sitten tehtyä kesän ensimmäinen reissu, kun olimme linnanmäellä käymässä. Päivä onnistui paremmin kuin hyvin, sillä koko päivän paistoi taivaan täydeltä aurinko - lukuunottamatta viimeisen tunnin muutamaa vesipisaraa, joka ei kunnolla edes kastellut. Mutta siis viime päivien sateiden jälkeen, täytyy sanoa, ettei olisi voinut parempi tuuri enää käydäkkään. Tuota ilmaa kun me kuitenkin kaikista eniten jännättiin. Viime vuonnahan meillä oli yhtä hyvä tuuri linnanmäki-päivänä, kun sillon koko menomatkan tuli kaatamalla vettä, mutta paikanpäällä se loppui kuin seinään.

Poitsuhan ei meillä tällä kertaa mukaan lähtenytkään, sillä hänellä oli juuri tällä viikolla Vaasassa suuri jalkapalloturnaus, jonne hän lähti jo keskiviikon-torstai välisenä yönä ja tuli tänään. Mutta ei hän ollut onneksi moksiskaan, sillä hänelle tuo urheilu on aina ollut henki ja elämä, ja olivathan he siellä ollessaan käyneet myös Wasalandiassa. Tosin poika sanoi, että tuo huvipuisto on kyllä tarkoitettu paljon pienemmille, kuin hän/he, eli ei ollut pahemmin ollut tekemistä heidän ikäisilleen. Muuten reissu oli ollut todella mukava, ja hieno. Ja se oli pääasia =)

Joten kaikilla oli kuitenkin yhtälailla ollut mukavaa.

Linnanmäellä tyttö bestiksensä kanssa sekä tietysti tuo mies =) kävivät jokaisen laitteen läpi. Ja mä tulin entistä paremmin vakuuttuneeksi, että kyllä ne hulluja ovat! Kukaan täysijärkinen kun ei niihin voisi mennä. Viime vuonnahan mies sai jollain ihmeen keinolla suostuteltua mut maailmanpyörään "romanttiselle" kierrokselle.. Joo tosi romanttista oli.. Mä pidin niin maan kerpeleesti siitä tangosta kiinni, ja rukoilin, että se loppuisi koko kierros. Oli romantiikka kaukana, ja mieskin taisi sen tajuta, sillä tänä vuonna ei sen suuremmin enää edes pyydellyt mua siihen *HUH* 

Minä olen mielummin maan tasalla, ja jalat tiukasti maan kamaralla. Niinpä kaikki jälleen iskivät minulle laukkunsa, puhelimensa jne. jemmaan, kun menivät laitteisiin. Mutta eipä minunkaan aikani siellä koskaan pitkäksi tule, nautin kauniista ilmasta, ja tykkään seurata ihmisiä ja muiden menoja.

Ja tänä vuonna kiinnitin suuresti huomiota siihen, että linnanmäellä on panostettu huomattavasti enemmän ihmisten viihtyväisyyteen, kuin särkänniemessä - siellä on kaikkia hienoja ja hauskojakin kukkaistutuksia ja yksityiskohtia, joista nappailinkin kuvia tällä kertaa paljon. Ja koska en vielä(kään) laita tänne perheestäni kuvia, laittelenkin noista hienoista kukka jne.jutuista

1687603.jpg

Ihanat pihavalot

1687615.jpg

Tässä "Tanssivat vedet", alueella lentää vesi kaaressa milloin mistäkin kohtaa, todella kauniin näköinen "asetelma".

Nyt ei sitten taas kuvien lisäys onnistu tämän enempää, joten koitan jatkaa sitä myöhemmin vielä *arg* tökkii niin paljon tällä hetkellä..

Mutta reissu meni siis kokonaisuudessaan erittäin hyvin, ja kaikki olivat illalla väsyneitä mutta onnellisia =) Lauantaina ei sitten aamulla niin naurattanutkaan, kun piti taas töihin lähteä, kukonlaulun aikaan.. Vaikka aika kivuttomasti työpäiväkin kului. Tämä päivä menikin sitten ihan hukkaan, kun en saanut yhtään mitään aikaiseksi. Vaikka ei kai sitä ihan aina tarvitsekkaan saada. Inhottavia nämä yhden päivän vapaat, kun ei ehdi kunnolla edes vapaapäivän makuun, kun jo olis työpäivä edessä. Neljä viikkoa, niin sitten alkaisi KESÄLOMA!!!  

Mutta nyt kömmin peiton alle, oman kullan kainaloon. Kello soittaa jälleen huomenaamulla 05.30..

KAUNIITA UNIA JOKAISELLE!