Onpas taas kulunut hetki aikaa sitten viimeisen kunnon postauksen. Päivät kuluu niin äärettömän nopeasti, ja suurinosa ajasta vieläkin töissä *huokaus* Mahdanko oikeasti olla aivan loppu, jahka kolmen viikon päästä se oma loma viimein alkaa ?? Onneksi siitä lomasta ja lomasuunnitelmista ei ole minkään valtakunnan stressiä, sillä silloin tämä perhe ottaa todellakin vain lunkisti, ilman suuria hässäköitä ja ohjelmia =)

Ainoat varmaksi suunnitellut jutut ovat ekalla lomaviikolla serena-reissu, joka on jo varattu! Varattu siksi, että varasin meille hotellista yön, jolloin meijän ei tarvitse sitten sen serena-päivän jälkeen enää lähteä ajamaan montaa sataa kilometriä kotiinpäin. Saattaa nimittäin olla pikkaisen väsynyttä sakkia. Ja sitäpaitsi tuo oli vielä todella edullinen pakettikin. Meitä on sinne lähdössä viisi henkeä (meijän perheen lisäksi mukaan lähtee pikkuveljeni), ja tuohon meijän reissuun kuuluu siis yksi yö hotellissa, aamiainen sekä liput tuonne serenaan ja se kustantaa 194,-! Ja pelkästään nuo liputhan maksaa jo 100,- meiltä! Ei todellakaan paha hinta. Etsittiin netistä yöpymis-mahdollisuuksia, ja jokainen paikka kynii 200,- ylöspäin yhdestä yöstä. Meille on sama minne me päämme tuoksi yöksi kellistämme, kunhan on lämmin ja katto pään päällä =)

Toinen suunniteltu reissu on taas tuo reissu Alahärmään elokuun alussa. Vielä on hieman epäselvää pääsemmekö miehen kanssa kaksin liikenteeseen. Mies hieman elätteli toiveita sellaisesta, mutta saattaa tuo meidän neiti laittaa sen verran vastaan, että kolmin sinne lähdetään. Pojalla kun on jälleen koko viikonlopun jalkkis-turnaus hieman pidemmällä. Ai niin, en ole muistanutkaan sanoa, että mies myi jenkin =( tosin sai siitä sen verran kovan hinnan, että kolminkertainen voitto siitä tuli.. nyt kiikarissa olisi sitten joku "chevy vani" =) Ja toiveena olisi saada se alahärmän reissuun mennessä, jotta voisimme vaikka yöpyä sitten siellä. Nettiautossa ja netissä muutenkin tuon miehen suuri (LUE - mitätön, muutaman tunnin) vapaa-aika sitten kuluukin, kun sitä etsitään.. *hmmm* No, lomaa TODELLAKIN odottaen..

Me emme onneksi ole koskaan olleet sellaisia ihmisiä, että koko loman pitäisi mennä kuin viimeistä päivää, ja joka päivälle olisi suunniteltu kamalasti ohjelmaa. Nuo pari reissua tehdään, ja linnanmäellähän me oltiin, ja poitsu kävi siellä vaasalandiassa, vaikkakin oli sitä mieltä, ettei tarvitse toista kertaa mennä. on kuulemma sen verran pienemmille ihmisille tarkoitettu =) Jos sitten vaikka Yyterissä kävisi-jos ehtii. Kesälomalla EHKÄ täytyisi väsätä raja-aitaa tontille, ja mietteissä on myös kukkamaan reunuksien uusiminen. Onko kellään hyviä ideoita, mistä kukkamaahan saisi kauniit ja kestävät reunat??? Ei pieniä kiviä! Olisko joku lekaharkko kamalan näköinen? tai joku sen tyylinen kivetys-jutska? IDEOITA!!!!????

Viime viikko meni siis yhdessä hujauksessa, ja lähinnä töissä. Maanantaina tosin kävimme pyöräostoksilla, sillä tyttö toivoi tälläisen synttärilahjaksi.  Aivan törkeen kallishan se oli, mutta pärjää tuolla onneksi monta vuotta.

1717461.jpg

 

Sen lisäksi lähdimme vielä sunnuntaina shoppailemaan tytön kanssa, kun hänellä oli omaa rahaa. Olenhan täälläkin kertonut, miten vaikea tapaus tuo tyttö on vaatekaupoilla, joten hieman jännitti, miten viikon ainoa vapaapäivä ollenkaan sujuisi.. mutta hyvinhän tuo sujui. Tyttö jopa löysi vaatteita itselleen ja oli ihan hyvällä päällä koko päivän. Yleensä kun jollain meistä menee hermot =) Mun äiti kävi sunnuntaina illalla, ja tyttö esitteli hälle vaatteita mitä oli löytänyt - kamalan kasan.. niin äitini kysyi tytöltä, että hän ei ymmärrä miten tyttö hakee "joka kuukausi" niin paljon vaatteita, että miksi? Tyttö vastasi hälle, että kun ei hän useemmin pääse.. =) Joo.. vähän ymmärsi väärin, että mitä äiti tarkoitti. Kyllä me naurettiin. Vaikka kyllähän minä muistan miten tärkeitä juuri vaatteet olivat tuossa iässä, ja jos omat rahansa haluaa vaatteisiin laittaa, niin laittakoon. Onhan se parempi vaihtoehto kuin esim. karkit.

On tänne suruakin mahtunut. Tätini sai viikko sitten maanantaina yhtäkkiä aivoinfarktin - ja jälleen ihminen, joka ei juo, ei polta, syö todella terveellisesti ja liikkuu päivittäin useita kymmeniä kilometrejä kävellen. Se on sekoittanut ajatuksia ja tuonut surua paljon. Vaikkakin infarkti oli - Jumalan kiitos - lievä, eikä hän halvaantunut! Silti se pysäyttää, ja saa kyyneleet silmiin. Mutta paljon oli tädilläni myös suojelusenkeleitä matkassa, sillä hän tekee reissutöitä, mutta vei juuri tuona maanantaina autonsa huoltoon, eikä lähtenyt töihin!

Tuon auton viennin jälkeen hän meni kotiin, ja jossain vaiheessa soitti ystävänsä kylään, ja ystävä lupasi mennä. Sen puhelun jälkeen täti oli tuntenut järkyttävää kipua toisen silmänsä takana, aivan kuin silmä olisi revitty irti. Hän oli kuitenkin kyennyt soittamaan itselleen ambulanssin. Ystävä ja ambulanssi olivat saapuneet melkein samaan aikaan paikalle. Ambulanssi-kuskit olivat kuitenkin alkaneet kyselemään tädiltäni huimauksen ja kivun laaduista, ja lopulta tulleet siihen tulokseen, ettei tätini tarvinnut ambulanssikyytiä minnekkään!!!!!! KÄSITTÄMÄTÖNTÄ!!!

Onneksi tämä ystävä oli vienyt tätini sairaalaan, josta hänet olikin passitettu ambulanssilla pillit päällä TAYSIIN! Miten olisi oikeasti käynyt, jos tuo ystävä ei olisi päässyt tädilleni kahville, kun ei ne ambulanssi-kuskitkaan auttaneet???? Olin/olen niin vihainen!!! Täti voi nyt hieman paremmin, hän pääsi kotiin, sai lääkitykset (mm.verenohennuslääkkeen) ja kuukauden ainakin on nyt sairaslomalla, eikä saa ajaa autoa. Ei voi näimmä mihinkään enää nykypäivänä luottaa..

Tuo vain painaa koko ajan mieltä, on niin surullinen olo. Tuli niin A;n kuolemakin mieleen. Pistää miettimään nykypäivää - tai lähinnä elämää.. Terveet/terveellisesti elävät kuolevat vakaviin sairauksiin, kun taas "pahaa" haluavat ihmiset juovat tuolla kaikki lasolista lähtien, ilman mitään..

Surullista...