Ja jotta tämä lomailu ei olisi liian hehkeää millään muotoa, niin koko eilisen päivän tuli vettä kuin esterin ämpäristä. No, en lannistunut siitä laisinkaan, vaan naureskelinkin miehelle, että ihan hyvä vaan, jotta saa hyvällä omallatunnolla vain maata koko päivän, eikä tarvitse sen paremmin väsäillä mitään. Pyykkiä pestessäkin voi pyykitkin laittaa kuivausrumpuun kuivumaan, ilman minkään valtakunnan pistoksia *hih*

No, tänä aamuna sade senkuin jatkui ja jatkui, tosin vielä niinkin, että minulla särki aamulla korvaa. MINULLA! Aikuisella ihmisellä.. *jessus mikä särky* Ei muutakuin lääkäriin, ja korvatulehdushan siellä, ja vielä erittäin paha sellainen *ihmetystä ja kummatusta*.. Enkä ymmärrä tuota lainkaan, sillä eilen ei ollut mitään korvatulehdukseen viittaavaakaan??!!

Tuo tämänpäiväinen lääkäri oli kyllä ihanampia/rempseämpiä koskaan tapaamiani terveyskeskuslääkäreitä =D En voinut lääkärin jälkeenkään, kuin nauraa ja hymyillä kun puhuin miehen kanssa lääkärikäynnistä. Mentyäni hänen huoneeseensa ja selitettyäni vaivani, hän tarttui toimeen. Ja sitten se pälätys alkoi .."voi, tämähän on ihan kirkkaanpunainen, ja ihan selvä tulehdus.. aivan kuin pikkulapsen korva, ja ihan liikkumatonkin.." Ja sitä tekstiä tuli. Jestas, ette tiedäkkään, kuinka lääkärin suu kävi! Mutta siis ihanalla tavalla, ja lääkärissä käynnistä jäi kyllä todella hyvä mieli. Antibioottikuurinhan tuo määräsi, ja tää päivä on mennyt kyllä ihan vain maatessa. Tiedä sitten onko nuo lääkkeet niin vahvoja (ovat kuitenkin 2 tablettia kerran pvä, ja vain kolmen päivän kuuri, mikä kuitenkin vaikuttaa 10 päivää), vai viekö tuo särky ja vihlonta sen verran voimia. Mutta nyt siis tiedän minäkin, miltä pienistä nuo korvatulehdukset tuntuvatkaan..

Onhan meidän taloudessa paljonkin kokemusta korvatulehduksista.. Pojalla nimittäin oli 21 kpl korvatulehduksia peräjälkeen, ennenkuin tuo taisi kaksi vuotta täyttää!! Sitten eräs paikallinen yksityinen ja erittäin arvostettu lääkäri sanoi, että ellei tuo poika nyt saa apua, häntä uhkaa todellakin kuulon heikkeneminen/menetys. Eipä siinä auttanut mikään muu, kuin mennä yksityistä kautta putkitukselle, joka siihen aikaan maksoi muistaakseni reilut 6000,- markkaa. Meillä onneksi oli vakuutus, josta rahan saimme takaisin. Sen jälkeen pojalla on ollut 1 korvatulehdus! Mutta siis kokemusta tuosta on - ja paljon.

Mutta sellaista siis tänne tällä kertaa. Kyllä tämä tästä.. =)